Laatste dag Ennstal Classic

Oostenrijk, Gröbming

Gisteravond waren we zo tegen half 9 in het centrum en het was gezellig druk. Er werd al volop gegeten in tegenstelling toz woensdagavond toen Ingrid en Jannick wilden gaan eten. Er was Spanferkel maar erst een plekje zoeken. Laat dat maar aan mij over watnt ik had een plekje gezien en was er snel op af en gevraagd aan de mensen of we erbij mochten komen zitten. Ingrid zei jij was snel weg . We zaten ook vlak bij het podium waar tegen 9 uur de muziek begon Steirerbluat was gezellig , het eten overheerlijk . Jannick kwam ook nog en nadat hij gegeten had ging hij weer want hij mag na 10 uur niet rijden met zijn motor , wel gek want al die broem broem autos met echt zeer luide Abarth en zo mogen ons gewoon de hele avond en nacht pesten. Om 10 uur kwam het optreden van Diana West , we hadden geen idee wie dat was maar er stond een levensgrote poster opgesteld met een goed uitziende dame strak in het vel. Wat er op kwam had daar geen enkele gelijkenis daar meer mee. Het eerste nummer klonk om te huilen dus voor ons aftocht. Theresa had de hele avond gerend rondom de feesttent met vriendinnetjes die achterna gezeten werden door jongetjes. Dus die was moe. Het was nog steeds erg warm maar wel wat wind.

Vanmorgen om half 8 wakker en opgestaan , even staan kijken op het balkon want de autos gingen naar de start van de Stoderzinken Bergwertung. Waarschijnlijk was nu ook de start daar en niet in het centrum. Om half 10 is de startopstelling wel in het centrum.
Het wordt weer een erg zonnige en warme dag . Jannick moest vanmorgen al om 6 uur bij het RK zijn om de Einsatz bespreking te doen. Gelukkig is hij gewend aan vroeg opstaan. Beneden is alles nog stil.

https://www.youtube.com/watch?v=rnIUC6ymfBg filmpje van vrijdag
https://www.youtube.com/watch?v=_4C9msFfutw reclame filmpje

Nog gaan vragen of Theresa zin had om mee te gaan maar die was murw. Dus samen met Jan een rondje Gröbming. Eerst naa de MEZ waar het gezellig druk was en allerlei auto te zien waren . Door het centrum gelopen naar waar alles opebouwd is en vandaar naar de rotonde waar voor de Wifi en AMS alle auto´s opgesteld stonden. Dan besloten we in de tent bij Spanberger wat te gaan eten. We zaten gezellig aan de Strecke en we bleven ook maar zitten met een grote Radler . Het leven moet af en toe goed zijn. We dachten dan gaan we maar naar huis maar het was 12 uur en dan zou er iets van Red Bull beginnen dus toch nog even blijven staan om te kijken. We dachten eigenlijk dat er net als vorig jaar van die skydivers zouden springen maar nee het was een vliegshow. Helemaal geweldig en het vliegtuig vloog zo laag. Daarna echt naar huis en het trok helemaal dicht met donkere wolken en thuis hoorden we gerommel. Ik ben nieuwsgirig of het vanmiddag nog wat wordt want om 16 uur is bij ons op de Renbahn paardenrennen. Dat willen we ook nog gaan zien.
https://youtu.be/OBN8ZjvlwFg
https://youtu.be/tf0TgJRH4e4
https://youtu.be/xAJ88GYuY
https://youtu.be/KjmJ164gC3c
https://youtu.be/NPn-pxNomDE
https://youtu.be/EIkHJyWEwg8
https://youtu.be/KcHY5QfQtkg
https://youtu.be/13yoE9-8wq4
https://youtu.be/bKd1olHHH6E
Nou de bui kwam en het gedonder ook maar om 15 uur begon het weer op te klaren. Ik was in de tussentijd even bij Ingrid koffie drinken. We hebben afgesproken dat als het weer goed is we alsnog gaan kijken om 16 uur bij de paardenrennen.
https://youtu.be/zzAMV_aobZE
https://youtu.be/fyfntAOSXtE
https://youtu.be/efEp4JF0dsY
https://youtu.be/OZ7rDe_pAEw
https://youtu.be/vj82CQ480-U
https://youtu.be/ElsWguhCa0M

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat jammer dat het zulk slecht weer was

Annemarieke 2019-07-27 23:04:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.