Boodschappen doen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen uitgeslapen wakker geworden en bijna 8 uur. Nog een half uurtje tv gekeken om weer op de hoogte te zijn. Dan opgestaan want straks een afspraak in Liezen bij de neuroloog. Het wachten is nu op Jan die overal lang over doet maar we hebben nog genoeg tijd. Als ik een uur eerder op sta is hij op tijd.
Op weg naar Liezen, onderweg eregns wat lichte ssneeuwval. Het was ijzig koud en winderig. Auto in de ELI gezet en we hadden wat tijd dus rondje ELI. Een leuk rokje voor Theresa gevonden. Normaal 39 Euro afgeprijsd naaa19,99 en dan nu 50% dus dat was uiteindelijk een mooie prijs. Dan toch naar de Hauptplatz waar de neurologe was. Met de zenuwen van mijn hand is er niets en zij denkt ook eerder dat ik een doorbloedingsstoring had. Tja momenteel geen problemen meer aan mijn hand. Dan terug gewandeld en de auto opgehaald . Dan naar de Lidl en de Action vandaar terug naar de ELI. Eten meegenomen en op weg naar huis want ik kon niet meer staan of lopen. In de auto zakte mijn rugpijn weer maar totaal gaar. Thuis boodschappen naar boven en snel eten want het was al tegen tweeen. Koppie koffie erna en dan de boodschappen in de kasten. Waren precies op tijd met de tv aanzetten om de Bundeskanzler aan te horen. Het zal de komende tijd niet gaan meevallen. We zullen de oorlog gaan voelen. Ik had gezien dat ik Theresa had gemist op de telefoon , geprobeerd haar te bellen maar nu nam zij niet op. In de middag is ze skien dus probeer het vanavond nog wel.
Dat hoefde niet want Theresa belde mij , ik kon haar gelijk een foto van het nieuwe rokje sturen en ze is uiteraard Zoooooooooooooooooooo blij ermee. Ook Sabrina gesproken geen idee waar et over had dus op goed geluk ja en nee en oh ja`Theresa vertelde dat ze het laatste plaatje voor Sabrins stickerboek heeft dus toch gelukt. Ze vertelde ook dat ze in Graz het zo koud was. Ze logeerden bij familie en alleen in de keuken was het warm , de rest van het huis koud. Voor het geld hoeven die het niet te laten . Het skien vanmiddag was leuk en ze missen mij. Nou ik hen ook .
Jannick en Meli gingen net naar hun nachtdienst bij het RK , ze hebben samen dienst. We kunnen het volume hoog draaien.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Nicolette, We komen naar Oostenrijk in maart!!!! 🇦🇹🇦🇹🇦🇹 Ik ben zo blij! Zullen we afspreken? “Rondje Liezen” en lunchen bij Sajado? 😘

Annemarieke 2022-02-25 20:18:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.