Pinksteren

Oostenrijk, Gröbming

Was op tijd wakker dus opgestaan en alles klaar voordat Domink om 9 uur kwam. De beddenwas za al in de wasmachine en de keuken was al opgeruimd.
Verder dan de wassen doe ik niks vandaag. De familie van beneden was al vroeg op weg naar Oberwölz naar Oma Kathi.Het was geen bijzonder weer dus een scanklus begonnen. Oude fotos van Jan. Ik heb vandaag 3 jaren klaar gekregen 1965, 1966, en 1967. Dat voelt goed. De jaren kan je vinden als je de reis pakt van 1989.
Het valt niet mee om ze te beschrijven , Jan weet veel niet meer . Maar de meeste toch kunnen beschrijven al is het met weinig.
Dominik heeft vooral met hangen en tv kijken de dag doorgebracht. Die is tot niets te bewegen.
Tussendoor de aardbeientaart gegeten,erg lekker. Middageten ook allemaal lekker . Nu bijna 6 uur en zo een boterhammetje eten. Dominik is al weg en het is super stil in huis. Ben tevreden met een dag als vandaag , gewoon een beetje fröbelen.
Jan heeft het bed opgemaakt en gestofzuigd en heeft verder ook gewoon niets gedaan. Soms heb je dat nodig.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.