Inkopen doen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 8 wakker en lekker geslapen. Jan en ik hadden gistereavond de eerste 2 afleveringen van de Mask Singers Nederland gekeken. Wel leuk maar het haalt het niet bij het programma de Mask Singers Oostenrijk. Bij ons zijn het een avondvullende programma´s . Ze beginnen met 10 en elke aflevering gaat er eentje af , de kostuums zijn veel mooier . Maar dan om half 12 stond Ingrid ineens in de kamer wat we aan het doen waren en of de tv niet zachtjes kon. Vanmorgen kwam ze koffie drinken en ze had zich gestoord omdat ik hard gelachen had. Dit gedrag had ze een aantal jaren geleden ook en nu begint het weer. Onze tv staat niet hard en dat kan omdat we overal de ondertiteling van gebruiken. Ik versta het anders toch niet ook niet in het Nederlands. Meestal gaan we in de slaapkamer kijken maar omdat we via internet NLZiet kijken moet het in de huiskamer. Ik denk ga een paar pilletjes bij de dokter halen want niet wij zijn de bejaarde maar dat is Ingrid.
Het zou inhouden dat zoals vanavond dan gaat ze vroeg in bed omdat ze morgen vroeg op moet dat wij moeten sluipen en eigenlijk ook ons bed in moeten. We gaan vanavond wel tv in bed kijken wat we eigenlijk meestal doen. Ook wij moeten er morgen dan vroeg uit . Dat geldt dan ook voor zondag want als zij gaat werken moeten wij eruit voor de kinderen.
Koffie gedronken met haar en ze ging weer. Jan en ik besloten om naar Schladming te gaan om daar inkopen te doen. Ik ben de Tablett van Theresa even gaan halen want die heeft een gebroken contact en laadt dus niet op. We waren mooi op tijd met kwart voor 12 want Raffalt gaat op vrijdag om 12 dicht. Het was even zoeken want ze zitten nu ergens anders maar gevonden . Helaas pindakaas kan niet meer gerepareerd worden , de kosten zijn hoger dan een nieuwe. Dan naar de Hofer en de Penny ik had verwacht dat het rustig zou zijn maar niets is minder waar, Nog snel langs de Billa en Spar in Gröbming en klaar. Het was ondertussen 2 uur geworden en ik had broodjes met Schnitzel meegenomen. Dus thuis eerst alles naar boven gesjouwd en opgeruimd en dan zitten met een kop koffie en een broodje.
Ineens kwam Theresa boven en zei Mama is boodschappen doen en ik kom bij jullie. oke is goed maar ik snap niet dat Ingrid niets zegt. Want we hadden ook wel weg kunnen gaan want we hadden niet geweten dat Theresa dan beneden zat. Ik vind 8 jaar toch te jong om alleen te zijn. Ze gaat ervan uit dat wij dan thuis zijn.
We hebben geen last van haar het is een lieverd en ik heb ook geen omkijken naar haar. Ze hoorde de deur beneden en ging weer.
We konden nog een poosje de deur open houden dus alles weer gelucht maar de katten vonden het schijnbaar geen lekker weer want ze waren weer snel binnen.
Ons drukke weekend is begonnen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

De masked singer is een goed concept! De kostuums kunnen zeker veel beter, maar de personen onder het masker gaat het om! En volgende week is hier in NL al de finale van de masked singer! Ik heb zelf het voorgevoel dat Neptunus (Jan Dulles Keuken, van de 3js) gaat winnen! Ben heel benieuwd wat U er van vind!🤣 Btw de masked singer België is ook wel leuk maar minder dan masked singer NL! Maar de wolf van masked singer België ben ik wel heel erg benieuwd naar! Ik denk dat de wolf James Cooke is of Vincent Banic! Ben nu ook benieuwd naar masked singer Oostenrijk! Liefs dikke knuffel xxx

Cherique 2020-11-07 00:12:58

Ik ken de uitzendingen van Oostenrijk niet maar ik vind de Masked Singer Nederland erg leuk. Had er helaas niet veel goed geraden. Tot nu toe maar 3.

Annemarieke 2020-11-07 22:12:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.