Grote verrassing

Slovenië, Čatež ob Savi

Freitag 2.August
Weer een zeer warme dag wel wat wind dat verkoelt wat. Jan voelde zich gisteravod niet lekker en vandaag dus ook niet. Dus even vandaag rustig aan. We gingen daarom vanmorgen niet zwemmen en Theresa moest zich rondom de tent vermaken. Ik had genoeg restanten om vanmiddag te kunnen warm eten. Koteletten van de gril, een komkommer, wat ananas, broodjes en heerlijke pindasaus.
In de middag het badje neergezet en kon ze in het water spelen. Martina kwam ook spelen helaas gaan die morgen naar huis . Het is sinds woensdag een grote uittocht hier, vele Nederlanders naar huis.
Dan wat later op de middag wat boodschapjes gaan doen en dat in het winkelcentrum. Toch nog een badpak gevonden voor mezelf. Nadat ik eigenlijk de nieuwste van vorig jaar kon weggooien omdat het bovendeel steeds groter en dunner werd en ik in het water er zelfs stikkend van de lach een knoop ingemaakt had omdat hij door de luchtbellen als een ballon begon op te blazen.
Weinig keus echt einde seizoen. Theresa een zonnehoed en kleurstiften en een tekenblok. Ik zei dan doen we gelijk maar even brood voor vanavond en morgenochtend halen. Komen we langs de Hofer zegt Theresa kijk daar is de Hofer Oma daar gaan we geen boodschappen doen maar bij de Lidl he Oma. Tja ze is niet gek ze wil stickies van die monstertjes. Dus ze vroeg Oma krijg ik er 1 en ja 1 in ieder geval en misschien wel 2. Je krijgt per 10 Euro een monster stickie. Helemaal blij met 2 en ze had vandaag van Mieke van Go4 Camp ook al eentje gehad. Dan naar de tent en we waren net binnen en aan het uitpakken zegt Jan he Theresa kom eens kijken wie daar aankomt??? Dus ik kijk en Theresa gaat kijken en wie kwamen daar?????????????????????
Mama en Papa !!!!! Ze zijn spontaan vandaag aangereisd en zitten in een hotel hier op Terme Catez.
Even later zijn ze gaan eten en wij hier ook. Jannick zou bellen als ze gingen zwemmen binnen en dan wij er ook heen. Theresa heeft laten zien hoe goed ze kan zwemmen, ze komt het hele bad door met haar kurkje. Dan met Papa op de hoge glijbaan die buiten uitkomt en nog een keer en nog een keer enz.
Ingrid heeft een hele mooie bikini gekocht en die staat haar ook heel erg goed maar ze voelt zich met haar buik heel erg bloot. Zij zijn naar hun hotel gegaan en ik met Theresa naar de tent naar Opa. Ze heeft nog haar kaascornucos gegeten en haar muziekje aan toen ze naar bed ging en ik denk dat ze al laapt want ik zie haar zaklantaarn niet meer.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Grappig wij hebben aan de overkant gestaan van waar jullie nu staan.

Liduina 2016-09-02 20:57:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.