Nog steeds warm en bewolkt

Oostenrijk, Gröbming

Ik was vroeg wakker en dan nog wat dommelen, Sabrina kwam dus Kika aan want ze kijkt graag Kikaninchen waar ook Sesamstraat in zit. Ingrid had aan haar gevraagd of ze naar Opa en Oma wilde en dan wijst ze naar boven. Dan komt ze en worden we overladen met kusjes. We hadden al een dikke kus van Thersa gekregen. Hoe kan je de dag beter beginnen. Nadat Ingrid terug was gingen ze snel want Gabi kwam voor Sabrina.
We hadden gisteravond gelukkig een paar buien want de bodem heeft het bij ons hard nodig. Helaas zijn er ook plekken waar te veel gekomen is.
Voor wie wil weten hoe snel bij ons het water komt
https://fantastischoostenrijk.nl/overstromingen-hagel-noodweer/
De deuren en ramen staan alweer open want het was om 8 uur al 21 graden. En dat met bewolking-
WE hebben 1 Europa maar toch mag Jannick met zijn rijbewijs niet naar Nederland rijden. In Duitsland is zijn motorrijbewijs niet geldig. We hebben in Oostenrijk 2 motorrijbewijzen voor lichte of zware motoren een aparte. Hij mag wel naar Italie ermee die kennen dat ook. Hoe is dat in Nederland??
In de middag wilden we gaan wandelen en dan uiteindelijk naar de huisarts . Maar het begon te spetteren dus toch niet gaan wandelen. Je weet met dit weer niet of het spetters of noodweer wordt. Dan met de auto naar de huisarts en we waren mooi op tijd , we waren de eersten.
Alles was goed zowel bij mij als Jan. Alleen Jan blijft maar bloedarmoede houden. Dus nog meer pillen erbij.
Dan weer naar huis.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hoi Nicolette, Even voor je gegoogled, er staat best wat voor je op internet daar over. Wij hebben ook een paar verschillende motorrijbewijzen Google maar even :naar het buitenland met de motor. En als je dan even scrolt dan kom je verschillende dingen tegen.

Liduina 2019-07-03 18:36:55

Ik heb een NL motorrijbewijs en s in heel eu geldig

Marjanne 2019-07-03 22:53:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.