Eerste winterliche buien

Oostenrijk, Gröbming

Eerste winterliche buien


Donnerstag 24.September
Zo er is op de bergen een behoorlijke hoeveelheid sneeuw gevallen, als de nevel optrekt tussendoor zie ik overal om ons heen witte bergen.
Het regent bij ons maar ietsje hoger sneeuwt het nog steeds. Het is bij ons 5 graden.
Een korte nacht gehad, nogal pijn gehad en om 4 uur wakker, dan maar naar de huiskamer verhuisd. Wat tv gekeken en dan na zessen in slaap gevallen en werd ik gewekt om half 8 door een lachend stemmentje Oma Oma en ik een dikke zoen van haar kreeg. Even later is Jannick haar met onze auto naar de Kindergarten gaan brengen, dit omdat hij met de Camper is. Zijn auto staat dus op zijn werk en Ingrid werkt dus is ook met de auto weg.
Een relaxte morgen gehad , Jannick haalde Theresa van de Kindergarten en bracht haar bij ons. Hij is niet lekker en hoopt opgeknapt te zijn al hij mrgen weer weg moet. Omdat Theresa gisteren al had gevraagd om patatjes heeft Oma die vandaag maar gemaakt met Salat en kommerkommer zoals Theresa dat zegt. Leibschen uit de oven en smullen maar. Dan heeft ze een Donald Duck video gekeken en even plassen en naar bed. Lag ze net in bed hoorde ik haar maar niet gelijk wat ze wilde ineens hoorde ik kaka en klo dus snel naar beneden daar kwam ik Jannick ook al tegen maar beide te laat intens verdriet en kaka in haar broek. Schoongemaakt andere broek aan en nu helemaal stil.
Het is onaangenaam nat en koud weer en we zitten de hele dag in de wolken. Dus met het licht aan want in huis gewoon te donker nu.
Jan en ik hebben het plan opgevat om weer eens naar de bios te gaan, er is vanavond een film over Amy Winehouse.

Theresa lekker geslapen en nu Sesamstraat en Klokhuis kijken op BVN.
Ze mocht nog een waterijsje, ik had er nog een paar gevonden en die moeten toch op.
Opa is weg aan het werk, Jannick ligt in bad in de hoop dat het hem goed doet.

Diane, ik heb 2 fotoalbums naar je toe laten sturen, ik hoop dat ze er zijn als we bij jou zijn dan kunnen we ze gelijk meenemen. Wil je me laten weten als ze zijn aangekomen??

Angela ik ben zo blij met de foto van je vader en mij dat we dansen, dat zie je nooit meer en het is tot nu toe de enige fotos daarvan.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.