Een dagje bijkomen

Oostenrijk, Kleinsölk

Dinsdag
een Dagje bijkomen voor iedereen. Jannick had gesprek bij McD. Ze hebben hem maar 500 euro te weinig berekend en geloof het of niet , zelfs is het weinige nog niet op de bank aangekomen. Dus hij heeft een deel cash gekregen en op de bank gezet en een fax naar de telefoon maatschappij en morgen wordt hij weer aangesloten. Hij krijgt compensatie voor zijn kosten en hij heeft gelijk een beter betaalde baan aangeboden gekregen Schichtführer hoop dat ik het goed geschreven heb.
Degene die dat was heeft de zak gekregen want de baas wist niets van de problemen. Ondanks dat er nog meer mensen de problemen hebben aangekaart. De baas vond het heel erg dat Jannick op vakantie was geweest en hij geen geld had. Jannick gaat nu 2 maanden full time werken in de avonddienst. Daarna blijft hij het in de weekenden ook in de avond. Dat is in ieder geval beter dan hamburgers bakken .
School moet hij een jaartje overdoen want er zijn vakken bij die hij nooit gehad heeft en hij is dus met veel achterstand begonnen. Tel daar zijn legasthenie bij dat snap je ook dat weer een nieuwe taal Italiaans waar hij ook al achterstand op had omdat hij in Nederland nooit Italiaans gehad heeft .
Vanmiddag heeft hij nog voor Reini gewerkt en donderdag werkt hij ook nog wat voor Reini.
De McD heeft gevraagd of hij vanavond wil werken en dan is hij zondag vrij. Dat vind Jannick lekker want dan kan hij zijn zwemtrainingen doen.
Het was niet koud vandaag maar erg bewolkt en af en toe een buitje.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

6 juli 2011 08:05 | Door: Annemarieke Gefeliciteerd!!!

molenaar.ruesink 2017-05-07 07:42:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.