2 voor de prijs van ???

Oostenrijk, Salzburg

Vanmorgen naar Salzburg naar de universiteitskliniek, st Johanspital.
Daar je zonder afspraak daar moet gaan zitten duurde het ook onwijs lang in een donkere ruimte zonder ramen met veel mensen.
Jannick stond vanmorgen redelijk fris op en had geen koorts, hij wilde niet alleen thuis blijven dus hij ging mee.Nou dat hebben we geweten!!Na een uur wachten zei hij ik voel me niet zo lekker, moest overgeven en werd wat warm.Na nog een uur wachten zei hij ik moet naar de toilet en had diarree, daarna moest hij weer naar de toilet maar die was bezet en hij moest wachten. Gaat hij daar ineens van zijn stokje.Uiteraard werd hij daar direct afgevoerd naar een behandelkamer,kreeg een infuus en alle mogelijke zorg.Hij lag werkelijk badend in zijn eigen zweet en zag er niet uit.omdat zijn bloeddruk heel laag was moest hij naar de interne ambulance.
terwijl hij daar heen vervoerd werd en ik met hem mee moest Jan naar de uroloog.
Na enige tijd op de interne ambulance moest jannick naar de kinderambulance gebracht worden omdat hij nog geen 18 jaar is.
Weer heel veel zorg gekregen ,hartfilmpje, enz.Uiteindelijk om half 5 mocht hij mee naar huis , hij heeft afgelopen jaar geen griepprik gehaald vond zijn trainer overbodig, heeft hij dus de echte griep en geen verkoudheidje.Hij moet echt even flink uitzieken en helaas voor hem kan hij a.s. weekend niet naar de wedstrijd en de allerlaatste ÖM zal er omhangen.Dat komt zijn score niet ten goede jammer dan.

Jan moest ook opnieuw even slikken, er is nog wat meer aan de hand met hem en voor hij geopereerd kan worden aan die divertikels moet hij eerst aan zijn prostaat geopereerd worden.Ook bleek hier tijdens de onderzoeken dat er niets is veranderd na die operatie in Nederland, eigelijk hebben ze niks gedaan aan de situatie want die steen weghalen was een peanut bij wat hij allemaal nog heeft en alleen een gevolg daarvan.
Nadat ze hem hadden laten plassen had Jan nog 1,2 liter in zijn blaas.Hij heeft gelijk een catheter gekregen om te voorkomen dat hij nog meer problemen krijgt en 18 april gaat de eerste operatie plaatsvinden, zijn prostaat is zo groot dat alles wordt afgesloten, dus die moet eerst eruit gehaald worden.Dus tot die tijd houd hij een catheter.Het is in ieder geval wel een goed ziekenhuis op het eerste gezicht.

Ze weten hier ook wat een parkeerkaartje kan opbrengen, we moesten 16 euro betalen.
Terwijl de wachttijden niet normaal zijn.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

15 maart 2007 12:09 | Door: Ank Hoi Alledrie,wat een pech, zeg. Ik hoop dat het met Janick snel beter gaat, en wens Jan (en jou natuurlijk ook, Nicolette) veel sterkte. Veel liefs, de Hardy's.

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:51:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.