Eindelijk verlost van de langlauftrainingsgroep

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Vandaag was mijn laatste schooldag voor de vakantie, en mijn allerlaatste dag waar ik nog met de trainer van de langlauf te doen had. Eindelijk van hem verlost.Ik mocht afgelopen week al niet meer in de groep trainen omdat ik in het nieuwe seizoen niet meer in de groep train.
Het gaat al veel beter met mij sinds ik de beslissing heb genomen om te stoppen met de langlauf groep.
Ik heb de afgelopen weken keihard moeten werken om mijn schoolwerk klaar te krijgen is gelukt op 1 vak na waar ik nog een her in de vakantie van heb. Met mijn ehbo examen was ik op 1 na de beste .
Het vak rechnungswesen werd afgelopen jaar door een leraar gegeven die niet kan uitleggen, de hele klas had moeite en ik had al om bijles gevraagd maar omdat iedereen problemen had moest het in klasvorm.
Daardoor had ik onvoldoendes die ik niet ,meer kon ophalen en heb ik dus samen met nog 8 uit onze klas een her in dit vak. Ik moet het halen anders moet ik van school.Maar dat gaat vast wel lukken , ik ga er hard voor leren en heb waarschijnlijk iemand gevonden die mij kan helpen met wat ik niet begrijp.
Ik ben afgelopen week met mijn nieuwe trainingsfase begonnen, hiervoor was het vooral school en regeneratie.
Ik heb veel trainingen samen met Dorris gedaan,ik kan veel van haar leren. Ze heeft mijn zwemtechniek verbeterd, we lopen en fietsen samen.
En ze kan mij met mijn rechnungswesen helpen.
Ik heb zin in het nieuwe seizoen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

En hoe komt zo´n jonge knul in Oostenrijk ? Woon er zelf ook, (kleinzoon heet ook Jannick), maar hoe kom je bijvb er bij om te willen gaan langlaufen ? Wij waren ook veel in Ramsau, ook met de Ned Ski Ver, maar ik zie in je dagboek geen bekende namen van de rolskiverenigingen in Nederland. www.JeannetteB.waarbenjij.nu

molenaar.ruesink 2017-07-16 16:08:29

"Heej Jannick":) Hehe eindelijk vakantie, weet je al wat je gaat doen tijdens je vakantie of nog niet!? Nou ik denk trouwens wel dat je voor je her slaagt...gewoon je best doen en dan gaat de rest vanzelf!:D &Je heb een nieuwe trainer/trainster...zal wel wennen zijn denk ik:P Maarja, ik ga weer... Want ben druk bezig met werkzoekken:) dusja, nou doeiiidoeiii GroetjesSs,Knuffs,HugsSs,xXx Je Nichtje Scarlett:)

molenaar.ruesink 2017-07-16 16:08:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.