Een zeer warme zonnige dag

Oostenrijk, Oberwölz

Ik had gisteravond al tegen Jan gezegd , ik voel me niet goed ergens hebben mijn medicijnen niet gepast. Dan heb ik veel lucht moet heel veel boeren en winden echt extreem en een typische smaak in mijn mond. Dus morgenochtend wel weer diarree hebben. Ik werd wakker vanmorgen en haalde de toilet niet eens. Dan maar op gebleven want dan blijf ik lopen en ergens pas rondom 10 ging het weer. Dan ben ik ook weer normaal als ik het kwijt ben. Voordeel om kwart over 11 3 wassen gedaan en de laatste gaat zo de droger in want ik had steeds de was die klaar was buiten gehangen . Om 8 uur was het al 15 graden volop zon en stzrak blauwe lucht. Dan doe ik het laatste stukje drogen in de droger want dan ben ik pluisjes en haren van de katten kwijt. Dus ook de bedden al afgehaald dat schiet tenminste op.
Jannick kwam in de morgen snel koffie drinken voor hij met de familie en de Cabrio naar Oberwölz vertrok. Ze vieren de verhjaardag van Leonie bij Oma omdat het thuis nu niet kan. De grootouders hebben hun dochter verloren en het leven gaat voor hen niet door. Ik vind het moeilijk want ik vind dat je niet tegen je kleindochter kan zeggen je kan je verjaardag niet vieren want wij rouwen. Het zal voor Harry ook niet makkelijk zijn , Christina was zijn zusje. Het is al moeilijk genoeg voor jonge kinderen om in een huis te leven waar veel verdriet is. Ik zeg niet dat je geen verdriet mag hebben maar je kan het leven niet voor de totale leefomgeving stil zetten. De kinderen moeten naar school, hebben hun sport of wat anders Edith en Harry moeten werken. Voor kinderen gaat het leven sneller door omdat ze niet blijven hangen en al heel snel hun leven met de vriendjes , de feestjes en alle leuke dingen aantrekkelijker is.
Maar dit is ook een oplossing bij andere Oma feestvieren.

Christina hier moet je de auto op naam zetten van degene die gehandicapt is dan hoef je geen Vignet te kopen , ze hebben een parkeerkaart en de verzekering is een stuk goedkoper. Ik kan inderdaad niet eens een auto kopen zonder rijbewijs en ook geen auto op mijn naam zetten dus het is inderdaad een rare regeling. Uiteraard alleen als je een bewijs hebt dat je gehandicapt bent en dat moet dan ook in een bepaalde mate zijn.

Sabrina heeft voor het eerst op een groot bed geslapen waar ze ook uit kan omdat het op de grond is. Dat is helemaal goed gegaan en nu langzaam aan gaan uitbouwen. Dan kan ze straks ook in een nieuw bed in haar eigen kamerdeel. Het is fijn om de babytijd achter ons te laten en ze gaat nu ook best snel de peutertijd door. Ze moet wel alle fases doorlopen , het zou niet goed zijn als ze dat niet zou doen. Theresa ging met 3 jaar al naar de KIga maar zij mag straks in September en ze wordt dan in November 4.
Ingrid heeft haar dienstrooster en begint 1 Juli gelijk met werken met een 12 uursdienst en dan de 2. Juli weer en dan een aantal dagen vrij. Dan kan ze eindelijk ook haar isolatie helemaal achter haar laten. Sabrina komt bij mij en Theresa na schooltijd ook. Voor ons allen een nieuwe levensfase.

De foto , ik waande mij in de bioscoop. Theresa had de stoel met Sabrina voor de tv gezet en de andere ernaast gezet voor haar zelf. Tja ik moest op de achterste rij met Jan.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Hahahahahaha, prächtig die dames!!!

Annemarieke 2020-06-13 23:26:38

inderdaad een vreemde regeling, maar wel ligt beter dan hier

christina 2020-06-14 04:07:24

O is dat het Nicolette dat je winderig wordt😜🤭

Erna 2020-06-14 12:09:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.