Alweer laatste dag bij Erna

Nederland, Leiden

Vanmorgen pas om kwart over 8 wakker, slapen doe ik hier goed. En het lijkt wel of alle vermoeidheid eruit is gekomen.
Manfred was al naar zijn werk en nadat hij weer thuis kwam ging hij naar Mandy om te klussen en Erna ging ook. Afscheid nemen . Daarna hadden we dus het rijk alleen. Mij pc muis bleek het niet meer te doen en dus bedacht ik mij om naar de Action te gaan. Ik weet niet of dat het een heel goed idee was. Ik vond geen draadloze muis maar toch maar eentje meegenomen want zonder muis kan ik niets. Jan had ondertussen olie voor zijn auto ingeladen. Tot mijn vreugde vond ik daar wel sinterklaaspapier. We vonden nog meer dus het was niet alleen een muis. Het is net als bij IKEA je gaat voor een afwasborstel en je komt thuis met??
We hadden de auto op het parkeerterreintje staan voor de deur van een Turks of Marokkaanse cafetaria staan. Zo veel lekkere dingen. En we besloten ons dus daar aan te wagen want we moesten toch ook wat middageten. Zo lekker en goed. We kregen dingen om te proeven en alles was lekker.
Jan net de olie bijgevuld en nu de tijd even vol maken tot we op weg gaan.
De laatste dagen in Nederland zijn aangebroken.

We waren eerst naar vd Spek gegaan en het was wel even zoeken. Maar gevonden en het is allemaal gelukt. Nog een bloemenmandje voor Astrid want die is ergens rondom dit weekend jarig, ik heb al een zak met Lebkuchen voor ze in mijn tas. Dan naar Astrid , Peter is op Sardinie en komt ergens van de week thuis.
Avondeten alweer lekker Hollands boerenkool met worst.





Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.