Het weekend staat voor de deur

Oostenrijk, Gröbming

Het weekend staat voor de deur


Freitag 23.Jänner
Sombere koude dag en je ziet de sneeuwgrens zakken. Het is bij ons nog droog.
Had een slechte nacht werd wakker omdat maagzuur in mijn luchtwegen terecht was gekomen en ik daardoor heel benauwd. Opgestaan want liggen kan ik dan toch niet meer en met warme melk het branden wat weg kunnen nemen en uiteindelijk koud en moe zittend terug in bed maar toch nog wat geslapen. De rest van de dag blijf ik dus hoesterig omdat de geirriteerde plekken slijm geven.
Dit keer was ik wat laat en stond ik nog onder de douche toen Ingrid en Theresa voorbij kwamen.
Gezamelijk koffie gedronken en dan de was van Ingrid erin , toen die klaar was die van mij erin en ondertussen weer eentje van Ingrid. Na het middageten (onze laatste Valess) kwam de postbode met het pakket uit Nederland voor Theresa van de zussen . Ingrid en Theresa zijn naar de Sölk naar Maria kan Theresa met Teresa en Valentina spelen. Ze was bij mama vanmorgen knapjes stout aan het doen. Het pakket maken ze open als Jannick thuis is dan kunnen ze het filmen.
Met het eten maken heb ik ook een pan Käsesuppe gemaakt lekker voor vanavond en morgen.
Straks ga ik met Jan mee naar Schladming kan ik even boodschappen doen.
Inderdaad mee gegaan met Jan en we waren wat vroeger weg gegaan en ging hij mee. Dat is fijn want dan kon ik ook grote en zware dingen meenemen. Dan terwijl hij werkt in Schladming rond gestapt en daar begon het licht te sneeuwen. Was klaar dus naar de Stefflbäck en toen bleek het tv scherm aan en kon ik de Hahnenkammrennen kijken helaas niet tot het einde want Jan was klaar. Bij ons sneeuwde het ook heel licht. Dan aan de Käsesuppe en dat was echt heel lekker, die houden we op het programma. Een grote pan dus morgen ook lekker soep.
Weer hele leuke oude fotos op de familie van Gijzen site, Erna ik denk dat jij het bent op een foto , ik zet hem ook hier onder dan moet je maar even kijken.

Zo ik had weer eens iets doms, meer dan 2 maanden terug waren er problemen met het internet en is alles opnieuw geinstalleerd behalve op mijn telefoon dus al die tijd geen internet erop en dus ook geen whats appjes gezien . kwamen we vanavond achter en Jannick het voor me goed gemaakt en zie allemaal fotos en berichtjes.

Ingrid en Jannick kwamen met Theresa om het pakje van de tantes open te maken. Theresa is heel erg verwend met een Woezel en een Pip en de Pip kan praten en zingen en allerlei dingen. Ze begon gelijk ermee met haar vingers langs de oren en zo te laten gaan net zoals bij haar knuffel Shaun . Ze houdt ze dicht tegen haar aan en haar gezichtje straalt. Ik ben heel erg ontroerd want je ziet hoe blij ze ermee is. Later ging ik even naar beneden en lag ze al in haar bedje met Pip helemaal in haar armen en Woezel ernaast. We denken dat ze nu een nwe knuffel heeft en dat Shaun op de achtergrond raakt. Die is ook niet meer te koop of te krijgen.ieu Jannick heeft de video en fotos doorgezonden maar ze willen niet bij me aankomen. Ik zet nog zo wel mijn fotootjes eronder als ze tenminste gelukt zijn en ik probeer ook filmpje erop te krijgen maar dat is me de afgelopen maanden niet echt gelukt. geen idee of het door het slechte internet komt of door de site .

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.