Jannick geslaagd

Oostenrijk, Gröbming

Een relaxte dag. Beetje somber geen zon en niet erg warm. Sneeuw voorspeld en op tv zie ik het in St Moritz hard sneeuwen, in Hochfilzen hard sneeuwen maar tot op heden hier geen vlokje.
Ingrid ging vanmorgen het vuil weg brengen naar de gemeente. De kranzen , karton, emmertjes vet en kleinelektro had zich aardig verzameld. Sabrina werd wakker maar toen was Mama al bijna terug. Jannick was voor dag en dauw weg naar Graz voor zijn examen. Spannend toch weer.
Middageten was al bijna klaar dus afgemaakt en lekker hutspot met draadjesvlees. In de morgen de Riesenslalom kijken en Maarten werd voor Nederland 25e wat een top prestatie is, Hirscher als eerste. Dus in de middag 2e run kijken en helaas Maarten vloog eruit en op het laatst super spannend Leitinger pakte de 1e plaats en toen moesten er nog 5 toppers komen. Uiteindelijk werd het voor Leitinger zilver en Hirscher goud echt super. Later biatlon gekeken niet echt spannend.
Jannick rond vieren weer thuis en GESLAAGD en dan ook nog als beste van de dag (30 man) Ben uiteraard weer super trots op hem. Hij verwacht dat zijn baas hem dit jaar nog een keer op cursus stuurt en dan wordt het volgens hem echt heel zwaar "gevarengoed" Is vast geen goed Nederlands woord maar weet even geen andere. Maar deze heeft hij maar weer binnen.
Nog een poosje met Diane getelefoneerd even gezellig.
Straks even kijken of de gasten thuis zijn. Weer een dag voorbij

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.