Onze grote dag

Nederland, Rotterdam

Vandaag trouwen wij, Nicolette Molenaar en Jan Ruesink na enige jaren een LAT relatie gehad te hebben. Ik heb altijd gezegd als we samen gaan wonen gaan we ook trouwen. Jan is bij mij ingetrokken en nu dus de grote dag. Iemand vroeg aan me waarom gaan jullie nu nog trouwen? Nou gewoon omdat we dat willen , onze relatie te bezegelen. Het is geen moeten maar iets wat WIJ willen.
Al onze kinderen 7 stuks in totaal mogen vandaag getuige zijn. Ook degene die te jong zijn want er komt een inlegvel in onze acte waarop de jongere getekend hebben. Voor ons is het belangrijk dat alle kinderen het er mee eens zijn. Wat de rest van de wereld denkt gaat ons niet aan. Vandaag is het dan zo ver, Jan en ik trouwen.

Eindelijk de molenverzameling compleet
Jan heeft zijn Molenaar gevonden
Met vereende krachten laten zij de molen
van hun leven draaien

Randy Schwidder

Eindelijk de grote dag, Jan bracht gelijk verwarring . Anita onze thuiskapster kwam onze haren doen maar geen Jan te bekennen. Niemand wist waar hij was, alom verwarring dus. Ik was ´s ochtends eerst naar de schoonheidsspecialiste gegaan. Mijn nagels heb ik zelf gedaan van die enge kunstnagels. Kirsten heeft mij geholpen met aankleden Ik heb een parelsnoer met gouden slot en gouden oorbellen met een grote parel (24 kt) Mijn schoenen heb ik al ingelopen. Na enige tijd kwam Jan boven water en waar was hij??? nou naar de kapper gegaan. Nerveus??? Anita kon er wel om lachen gelukkig.
Gisteravond waren Kirsten en Vanessa blijven slapen. Gezellig meiden onder elkaar.
Kirsten had mij al in mijn jurk gezien omdat ze mee was geweest om het uit te zoeken. Zelf had ze een jurk in dezelfde stof als mijn jurk (Shantuzijde). Ze zag eruit als een plaatje.
Jannick zijn kostuum is in Rotterdam gemaakt, een kopie van het kostuum van Jan. Hij zag er lief uit.
Toen de bloemen gebracht werden was ik helemaal van streek omdat er een verkeerde kleur boeket voor de auto was gekomen. Ik had alles in geel en ik kreeg iets heel anders. Het is terug gegaan en later kwamen ze de goede brengen. We hadden de oude Volvo van de familie Koning om in te rijden met Ton Koning als chauffeur. Ik was best heel erg nerveus. De trouwkaart is door Randy ontworpen. Jan heeft altijd alle verzameld over molens en gezien mijn achternaam heeft hij nu zijn Molenaar voor zijn molen.
We reden naar Rotterdam waar we om 15.20 in het stadhuis aan de Coolsingel trouwden.

https://youtu.be/Dm8Men7-vHQ




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.