Weer een dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen pas om half 9 wakker nadat ik gisteren al om 7 uur ben gaan Hij vertelde dat slapen. Ik dacht nog wat tv kijken maar om 9 uur kwam Jannick een bakkie doen..
Die zei dat hij zich vanmorgen verslapen had. Maar Theresa was al wakker en naar boven gegaan en dingen gaan doen. Dus Jannick kreeg ze toch op tijd de deur uit en Sabrina daarna ook. Hij vertelde dat Theresa haar formulier had ingevuld voor de AD(H)D screening en dat hij het net zo had ingevuld. De afwijkende is die van Ingrid.
De school heeft pos. op de ADD aangegeven. Het wordt ook op aanraden van de school gedaan het testen. Maar Ingrid vindt niets aan de hand.
Nou als je met haar huiswerk maakt heb je goede zenuwen nodig want ze brengt je tot wanhoop.En ik was met Jannick al wat gewend.
Meli is vandaag in Hallein bij de prive kliniek meedraaien. Ze was daar al eerder en nu kijkt ze geloof ik op de operatiekamer mee.
Het is nu half 11 en nog niets van Jan gehoord. Als ik zelf niet bel hij zal niet bellen.De stoelkussen is nu droog maar heb toch grote watervlekken dus dan ga ik maar proberen om het kussen eruit te halen en dan de hoes op de hand wassen.
Net de problemen van Jan met de belastingdienst hier opgelost. Kostte me wel hoofdbrekens maar is nu voorlopig opgelost.
Nu de deur open , super zonnig. In de nacht lichte vorst. Op de bergen is de temperatuur boven de 10 graden. Ik had het gisteren met Jannick erover dat we beide denken dat de winter voorbij is.
Ik voel me een beetje shit en probeer mijn draai te vinden. Jan maar gebeld om te vragen of hij al wat weet en dan krijg je als antwoord nou aan zo´n stel droppies aan mijn bed vraag ik niets. Ik kan niet even snel voorbij gaan om wat te regelen dus moet hij zelf wel wat doen door te vragen. Hij was vanmorgen nog gespoeld dus vandaag wordt het niets meer.
Ik ben bij Jannick nadat hij Sabrina had gehaald van school gaan zitten en een koffie gedronken. Hij belt vanmiddag met het ziekenhuis.
Jan mag dus morgen naar huis met buikcatheter. Dat wil hij niet maar heeft geen keuze. De neuroloog moet zeggen of hij medicijnen kan afbouwen en als dat kan kan hij zich laten opereren. Hij wordt door het Rote Kreuz opgehaald en thuis gebracht.
Het is gelukt om de stoelhoes te wassen en weer om de kussens te krijgen. Ziet er weer prachtig uit. Ik heb de hoes wel nat erom heen gedaan dan trekt het beter recht.
Nadat Jannick naar zijn werk ging kwam Sabrina boven. Theresa zou eigenlijk naar fluitles gaan maar de lerares is ziek dus ze kwam al om half drie thuis. Dan heb ik warm eten voor beide opgewarmd en konden ze eten. Sabrina had nog geen honger toen ze uit de school kwam. Ze hebben beide goed gegeten. Dan is Theresa huiswerk gaan maken en kwam later ook weer boven. Nu mogen ze samen tv kijken.
Gasthaus Post gaat eind februari voorgoed dicht. Ze schreven dat ze niet meer over de winter komen omdat er in Gröbming niets meer te beleven valt. Ze houden nog wel de bar Postkast´l open. Ik moet eerlijk zijn dat ze ook niet echt was boden in de winter. In de zomer moesten ze het vooral van het terras hebben. Het is jammer want ik weet niet of ze dan het terras bij de Postkast´l houden.
Een avondboterham met de meiden en toen ik ze naar beneden bracht kwam Jannick thuis en kon ik weer gaan omdat hij hem bedklaar ging maken.
Nu hopen dat Jan morgen echt naar huis kan.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zou fijn zijn als Jan morgen naar huis mag ,alleen zo afgelegen is ook niet leuk voor hem.

Erna 2024-01-29 21:28:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.