Een echte Sonntag

Oostenrijk, Gröbming

Sonntag 18.Juni
Mijn zussie Erna en man Manfred zijn vandaag 30 jaar getrouwd. Dus van harte gefeliciteerd en op naar de volgende 30 jaar.
Bijtijds opgestaan, en na het ontbijt kwam Theresa en om half 10 kwam Dominik. Dominik leek boos , pet diep over zijn hoofd getrokken. Dus ik vroeg hem heb je geen zin om bij Oma te spelen? Zegt hij mijn Papa zei dat ik dom ben. Dus ik hem gezegd nee hoor Dominik dat ben je niet en toen was het goed. (het is niet zijn Papa maar de vriend van zijn moeder )
Ze hebben de hele morgen samen gespeeld met de lego en Theresa wilde bij ons eten dus met zijn viertjes aan de Rucolastamppot met spekjes en gehaktballen.
Daarna wilden ze Ratatouille kijken.
Jannick was in de morgen ook even hier om koffie te drinken en ook Ingrid en Sabrina kwamen voorbij maar die kwamen na het middageten. Een echte zondag dus. Het was mooi en zonnig maar zeer winderig.
Na de dvd hadden ze nog van alles te spelen en knutselen samen.
Ik vroeg hen willen jullie Apfelstrudel? Nee liever een ijsje , ok ook goed. Jan en ik aan de Apfelstrudel en nog een heel klein stukje voor vanavond over.
Jan werd door Bianca gebeld omdat het vaderdag was. Daar hadden wij niet aangedacht want hier was dat vorige week.
Toen Dominik om haf 5 gehaald werd heeft Jan Theresa naar beneden gebracht.
De rust weergekeerd in huis. Dan samen met Jan lekker kaasjes op tafel en Fladenbrot en vleessalade.
Straks dus aan de koffie met nog wat strudel en dvd kijken want we zijn nog niet door de 3.Staffel heen. Weekend weer voorbij.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.