Zondag met zon

Oostenrijk, Gröbming

Vannacht gevroren maar vanmorgen scheen de zon en zeer snel aangename temperaturen. Ik deed mijn ogen open en direct hoorde ik Oma mijn buikje heeft honger. Fiep stapte op het bed en begon aan mijn haren te sabbelen en in mijn handen te bijten dus ik moest eruit. Het bleek toch al kwart voor 8 te zijn.
Jannick kwam koffie drinken , het gaat hem beter maar toch nog wel ziek.
Hij moet voor dinsdag opknappen anders mag hij niet bij Sabrina . De operatie staat nu voor de woensdag gepland.
Ik ben de peren gaan schillen de potten steriliseren en dan de peren gaan koken. Alles heet de potten in en het viel best tegen dat ik van de 5 kg peren 5 potten van een 750ml heb. Het leek best veel maar ja ik heb er geen ervaring mee. Ik had het volgens recept gedaan en ik bleek heel veel ingedikt sap te hebben dus dat ook maar in potten gedaan. Wat ik over had daarna op de custardpudding gedaan. Gisteren had ik custard met aardbeien en rum en voor vandaag dus custard met perensap.
Middageten en daarna met Jannick even Theresa naar haar feestje bij Katherina gebracht. Van haar moeder kreeg ik te horen dat de kinderen het nog niet weten maar ze straks naar de bioscoop gaan en daar moet ik dan Theresa ophalen om 17 uur. Dus opnieuw een rustige middag-
Ik was om kwart voor vijf bij de bios en de film was nog bezig en zou later klaar zijn maar De moeder kwam al met Theresa naar buiten omdat ze had gezegd dat ze drogen ogen kreeg van het kijken. Dus even met Theresa gesproken of ze echt niet wilde af kijken maar nee en ze zei me dat ze er niets aan vond . Het was de film Die kleine Drache Kokosnuss en dat vind ze inderdaad kinderachtig en niet leuk. Dus ze heeft afscheid genomen en we zijn naar huis gegaan. Jannick ruikt niks dus we stappen in de auto en ik zeg er stinkt iets heel erg. Dus later de auto nagekeken en ja hoor een tas van Ingrid met spullen van Sabrina en daar zaten 2 rotte bananen en een verrot toetje in. DE tas aan Jannick mee naar binnen gegeven en de verrotte dingen gelijk in de vuilnis. Ze hebben een nieuw autostoeltje gekocht en ze hadden nog geluk ook met 50% korting op de 300 Euro. Het is een stoeltje waar je als het kind zit een voorstuk op kan schuiven en als een kind bv in slaap valt kan het niet helemaal voorover knikken. Ideaal voor Sabina want die kan dus ook niet naar voren knikken met aanvallen. Ze vindt het zelf al geweldig om in te zitten en doet zelfs haar armpjes al over elkaar en legt dan haar hoofd erop.
Thuis gekomen heb ik Theresa gelijk onder de douche gedaan. En na het avondeten mocht ze nog even tv kijken maar om 7 was het tandenpoetsen en naar bed. Maar tijdens het tandenpoetsen riep ze Jan maar die hoord ehaar niet dus ik vroeg haar wat is er ? nee Oma Opa moet komen. Dus ik roep kom eens hier en ze zet een stapje buiten de badkamer deur en merk dat er iets niet klopt dus er heen gelopen. Had ze op het feestje kneedstuiterballen gekregen en een deel van de ene stuiterbal zat dus in haar haren . Jannick was net met Ingrid aan het telefoneren en legde op want die hoorde mij zeggen wat heb je nu weer voor doms gedaan. Die heeft met geduld en warm water en shampoo het uit haar haar gekregen maar ook niet zonder een flinke pluk haren.
We lagen uiteindelijk wel in een deuk en ik zag weer Kirsten voor me . die had een krultang in haar haren gedraaid en die er niet uit gekregen. Had helemaal niets gezegd en was met de krultang in haar haar naar bed gegaan. Ik denk niet dat ik hoef te beschrijven hoe groot het drama de volgende morgen was. Dus we hebben Theresa ook maar geprezen dat ze het gelijk gezegd had en wat anders het gevolg had kunnen zijn. Dus Jannick belde Ingrid terug maar die kon even niet praten. Het zou kunnen dat de operatie nog een dag eerder gaat gebeuren en wel dinsdag. Dat is misschien wel fijn maar wij moeten opnieuw onze vrije dag inleveren. Want Jannick zou morgen thuis zijn en Theresa brengen en halen naar school en Jan en ik zouden een dag naar de Asia Spa gaan. We wachten nu morgen maar weer af en horen het dan wel- Het werd in de middag zwaar bewolkt en het koelde heel hard af ook al was het 12 graden het was koud door de wind.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Heel veel sterkte! We denken aan jullie!!! Xxx

Annemarieke 2019-10-07 18:56:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.