Bijna weekend

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker van de kinders en Ingrid. Sabrina bleef bij mij tot Ingrid terug kwam. dat was vandaag wat langer want Ingrid moest naar het gemeentehuis want we hadden geen gele zakken meer. Dan koffie drinken en ondertussen was Sabrina bij Silke haar therapeute. Het is druilerig weer en het werd niet meer vandaag dan 3 graden.

Annemarieke het was geen echte verkoop maar een veiling. Je kon die dag kijken en bv de dingen passen en alles was genummerd. Dus ook werkelijk alles zelfs de deurmat of een fotolijst met de begrafenisaankondiging die er nog stond. Dan kon je bij het veilingbedrijf waar je dan moet aanmelden mee bieden. Ingrid en ik hadden verder niets gevonden wat de moeite waard was om mee te bieden. Wat gek dat je de fotos niet kunt vergroten bij mij werkt het gewoon. Misschien nog een keer proberen.

Eten gekookt en samen met Jan gegeten. De post kwam en er was iets aangetekend voor Ingrid en ja eindelijk waar ze al vanaf mei op wachtte. De verarbeiding duurt hier soms schandalig lang-Ik zag dat Jannick al thuis was en ik dacht dat Ingrid Theresa was ophalen dus ik bracht de Post naar Jannick maar ze bleken allemaal thuis te zijn op Theresa na. De deurbel van hen is nog steeds kapot. Dus moet ik steeds naar beneden lopen omdat ze bij ons aanbellen.

De filmpjes die Diane heeft gemaakt kunnen bekeken worden op Youtube. https://youtu.be/XPn671onmus
Jans 70e verjaardag familieweekend
https://youtu.be/xlr5gC2U7VA Zeeland

In de loop van de middag klaarde het op maar het bleef maar 4 graden . Als je richting bergen kijkt zie je de nevel die de sneeuwkanonnen maken . Met deze temperaturen kunnen ze lekker doorgaan. Vandaag zijn er 4 liften op Obertauern open gegaan. Vandaag is ook de opening van de Adventsmarkt aan de Talbachklamm. morgen de grote Krampusumzug in Schladming. Het kost ons te veel om te gaan kijken, we hebben het meer dan een keer gezien en ze vragen geen kleine entreeprijzen. Theresa heeft straks weer karate en ik denk dat Sabrina bij ons komt.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

De videootjes die je er op gezet hebt kan ik niet bekijken. En misschien niemand

Liduina 2018-11-23 14:52:37

Ik kan ze ook niet openen ! 😟

Anja 2018-11-23 16:16:25

ik kan ze wel openen

marjanne 2018-11-23 23:18:13

Leuke filmpjes! O, Echt? Dus alles is geveild? Alles leeg en weg nu?

Annemarieke 2018-11-24 13:10:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.