Auto gehuurd

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Vrijdag
Ik zou zondag starten op de Rennsteig in Oberhof maar de auto die gisteren naar de garage was is niet goed. Gelukkig kon mijn moeder het hotel annuleren maar het blijft balen want de monteur is onbereikbaar en kan de auto pas maandag weer naar de garage terug
Jannick
Zaterdag
Het lukt mij om een auto te kunnen huren in Salzburg en we kunnen hem eind van de middag halen. Jannick start niet op de Rennsteig in Oberhof, want met 5 uur rijden er heen niet te doen. Maar hij start op de Koasalauf in Sankt Johann en in de wedstrijd op de 50 km skate en in het Europees Kampioenschap.
Want hij is al ingeschreven voor Bodenmais in maart op de 42 km klassiek. Als je deze 2 wedstrijden beide start op de grote afstand en dan de 1e in de skate en de 2e in de klassieke stijl kon je inschrijven voor het EK. Er zijn 4 klassen, dames heren senioren en dames heren junioren. Dus dan maar ook inschrijven voor het EK.
Ik moet met Jannick mee om de auto te gaan halen want hij heeft mijn bankkaart nodig.
Komen we bij het verhuurbedrijf hadden ze niet de auto die we gevraagd hadden een Skoda station. Ze hadden een polo voor hem maar daar krijgen we de skies niet in mee.
Bood het verhuurbedrijf voor 15 euro meer een Audi A4 aan. Nou Jannick uit zijn dak want daar wilde hij wel mee weg.
Kregen we dus een zilver grijze top Audi mee. Jannick straalde terwijl hij er mee reed.
Wat een luxe en wat een auto.
Het enige minpuntje er zat een Weens nummerbord op!!
Vroeg naar bed want om 5 uur loopt de wekker af.

geen Rensteig maar Koasalauf


. Zaterdag
Het lukt mij om de monteur te pakken te krijgen en volgens hem is het geen probleem om er mee door te rijden maar wij gaan toch liever niet ermee naar Duitsland. Afgezien het 5 uur rijden is en het nu al rijkelijk laat is. Het lukt mijn moeder om een auto te kunnen huren in Salzburg en we kunnen hem eind van de middag halen. Ik start niet op de Rennsteig in Oberhof, want met 5 uur rijden er heen niet te doen. Maar ik start op de Koasalauf in Sankt Johann en in de wedstrijd op de 50 km skate en in het Europees Kampioenschap.
Want ik ben al ingeschreven voor Bodenmais in maart op de 42 km klassiek. Als je deze 2 wedstrijden beide start op de grote afstand en dan de 1e in de skate en de 2e in de klassieke stijl kon je inschrijven voor het EK. Er zijn 4 klassen, dames heren senioren en dames heren junioren. Dus dan maar ook inschrijven voor het EK.
Mijn moeder moet mee om de auto te gaan halen want ik heb haar bankkaart nodig.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.