Koud

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg op en om 8 uur op weg naar de Grimmingtherme in Bad Mitterndorf. We waren kwart voor 9 binnen en het was lekker rustig. Tegen de tijd dat we weg wilden gaan kwam er een klasgenootje van Theresa Jana met zusje en moeder en ze hadden ons aangeboden om de ochtendkaart naar een dagkaart om te zetten dus we besloten dat te doen. We hebben daar middageten gedaan en in de middag net toen we dachten we gaan kwam daar Miriam met Julia en nog een aantal klasgenootjes, Elea, leni, Sofie, Siena, en nog eentje. Ze hadden meerminzwempakken bij zich en Theresa mocht meedoen en ook aan het feestje deelnemen. Maar om 16 uur wilden we echt weg. Theresa helemaal in tranen en Miriam had haar nog mee willen nemen want ze waren met 3 autos maar het was wel genoeg geweest en alleen haar reactie gaf al aan dat ze doorgedraaid was. Het verdriet was in de auto al over. We hadden een heerlijke dag.
Thuisgekomen was het minder leuk. Jannick had Ingrid aan de lijn gehad en die was helemaal woedend en ik kreeg de volle laag. Geen idee waarom maar ik ben schuld aan zijn ellende want zonder ons had hij het huis laten verkopen en hij kan bij vrienden (leuk voor Meli) Maar hij kan ons niet op straat zetten. Wij vinden ook geen betaalbare woonruimte meer en al ons geld zit in het huis . Ingrid weigert gewoon om te scheiden en betaald niets dus dat wordt voor Jannick steeds moeilijker om zijn hoofd boven water te houden. Zo wil ze hem dwingen om de kinderen af te staan.
Het is bitter koud het werd vandaag 6 graden we hebben 2 graden nachtvorst en de sneeuw is tot op 1200m. Er ligt heel veel sneeuw op de bergen. En er zijn geen bruggen waar we onder kunnen slapen.
https://youtu.be/QvJK3ESWpKQ
https://youtu.be/_YnK-IflzB8
https://youtu.be/BdwN1Hk1abo

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.