boosss

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Zondag 28 januari

Jannick moest om half 9 aanwezig zijn en kreeg tegen 9 uur te horen dat hij voor iemand anders moest uitkomen in de staffel omdat die niet aanwezig was. Ondertussen was al duidelijk dat de beste van de staffel waar Jannick eerst mee zou lopen naar een hogere klasse was ingedeeld zodat daar 2 teams konden uitkomen. Daar kan zelfs Jannick zich nog wel bij neerleggen. Het team wat overbleef was Steiermarken 3 Jannick, Nico en een heel zwakke ander. Maar goed Jannick en Nico zijn beide snel. Ook al kunnen ze geen podiumplaats behalen, ze kunnen laten zien wat ze waard zijn. Jannick zijn skies waren gedaan, hij had zijn tijdwaarnemingsbandjes om en zijn startnummer. De eerste lopers van de teams waren gestart.
Kwam opnieuw die hoofdtrainer van Steiermarken en haalde Jannick uit de wedstrijd omdat die ander alsnog gekomen was. Wij waren witheet en ik heb Jan nog niet vaak horen schelden maar ook die knapte. Het lijkt ons ook niet volgens de regels maar protest helpt niet, die hoofdtrainer en uiteraard Stadloiber zijn de wedstrijdleiders. Ook Jannicks trainer vond het erg oneerlijk maar kon er niets aan doen zei hij. De rangorde is hier in Oostenrijk erg belangrijk en niemand komt ooit in opstand. Jannicks trainer zei ook ach Jannick deze wedstrijd is toch niet belangrijk, en je zit toch maar in Steiermarken 3 als je in 1 had gezeten had ik dit zeker niet laten gebeuren. Maar dit zijn geen goede zaken voor de motivatie denk ik dan maar. Jannick zou goed genoeg zijn voor het Steierisch team maar ik denk dat die hoofdtrainer Jannick zeker de kans niet zal geven. Allemaal erg oneerlijk.
Die jongen waar Jannick plaats voor moest maken is geen langlaufer maar een biatleet, staat ook niet boven aan de lijst, een zwakke loper, doet aan geen enkele andere wedstrijd mee, en komt veel te laat. Dan weet je weer als atleet waar je staat! Ik hoop dat het Jannicks vechtlust ten goede komt.
Ik had gisteren ineens zonder iets te doen een werkelijk scheurende pijn in mijn kuit. Loop nu heel moeilijk en het doet erg vel pijn. Waarschijnlijk een zweepslag?? Geen idee wat dat is ,nooit eerder gehad.

28 januari 2007
Ik zou vandaag starten in de teamwedstrijd, maar gisteravond belde mijn trainer om te zeggen dat de Steirische trainer een ander voor mij er in zet, niet eens een goede langlaufer maar een slechte biatleet. Ik baalde ontzettend maar ik moest wel aanwezig zijn. Vanochtend was de tijd verstreken en was die biatleet er niet dus moest ik alsnog de wedstrijd in, terwijl de wedstrijd al begonnen was , de eerste loper van ons team al weg, ik zou als 2e starten, stond al bij de start werd ik alsnog eruit gehaald door die Steirische trainer omdat alsnog die biatleet gekomen was. Op ongeprepareerde skies startte hij??? Ik was zo boos!! En mijn ouders nog meer, ik zie mijn vader nooit tegen iemand te keer gaan maar nu heeft hij het wel gedaan. Ze behaalden uiteraard geen prijs. Het is niet echt motiverend. Jannick

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.