Het was zo´n dag

Oostenrijk, Gröbming

Vannacht weer ernstige reflux maar na een poos overeind en wat tv kijken was het zo ver gezakt dat ik kon slapen wel ook zittend. Dan werd ik om 9 uur wakker gebeld door Jannick. Die wilde even zeggen dat INgrid en Sabrina negatief zijn. Dus nu moet ze nog een keer met Theresa gaan testen. Omdat het zo mooi weer al was gelijk de deur voor de katten open. Zelf douchen en aankleden, Jan douchen en aankleden. Ondertussen zaten de katten verstopt want we werden helemaal gek van de straaljagers die over bleven komen en dan een duikvlucht maakten met een draai en weer terug . maar dat gebeurde vrij laag. Dus de herrie was oorverdovend.Ik denk dat de katten zich voorlopig niet laten zien. Later wilde ik iets uit het badkamerkastje pakken doe het deurtje open en alles viel eruit. Ik denk door de trillingen.
Annemarieke mijn hand was toch trombose. Het schijnt zelden voor te komen in een hand. Ze denken dat het nog steeds late gevolgen zijn van mijn Corona. Vooral omdat ze dit nu veel meer zien. Ik hoef verder niets te slikken of zo. Als het terug komt gelijk contact opnemen. Mijn rugpijn is nu ook weg en kan ik weer normaal lopen en zitten. Je weet wel krakende karren gaan het langste mee. Ik heb ondertussen gewoon zwarte ringen onder mijn ogen want dat was de afgelopen weken best veel pijn. Ik merk als ik een stuk gelopen heb dat ik erg moe ben en de rugpijn terugkomt.
Jannick belde die moest even stoom afblazen. Die kreeg ineens allemaal dingen van de bank binnen rekening niet betaald volgende rekening niet betaald. Dus hij had gekeken was zijn geld niet gestort. Dus hij naar kantoor gebeld om te vragen waarom zijn geld niet gestort was. Zeggen ze ijskoud je hebt j uren briefje niet ingeleverd. Ja dat klopt ik heb jullie gebeld dat ik dat vanmiddag kom doen want ik heb jullie hulp bij iets nodig en ik was afgelopen week ziek gemeld. Tja dan ben je dus te laat en geen geld gestort- Jannick zei dat er op kantoor rare figuren zitten. Ze hadden hem vlak daarvoor gebeld met je hebt morgen een vrije dag maar kan je toch komen werken. Jannick had gezegd ja dat is goed. Dan heeft hij gelijk gezegd nou dan kom ik morgen toch niet werken. Vragen ze nog waarom? zegt Jannick ik heb geen geld om mijn auto te tanken. Ja maar dat kan zo maar niet. Bellen ze later met je kan wel 50 Euro voorschot om te tanken krijgen. Hij heeft gezegd dat ze die kunnen steken in waar het nogal donker is. Hij krijgt per geweigerde overschrijving 5,85 boete. (daarom heb ik zo min mogelijk automatische betalingen) Hij heeft gelijk Ingrid gebeld want die kan stappen tegen hem ondernemen als de alimentatie niet wordt uitbetaald. Hij krijgt nu op zijn vroegst maandag geld. Hij kon een buitenland rit maken voor een bedrijf naar Turijn maar helaas kan hij de vrijdag geen vrij krijgen. Hij was al bezig en rondkijken voor een andere baanen dat komt nu steeds dichterbij. Voor een vrachtwagen chauffeur altijd en overal werk. Op kantoor voelen ze de bui al hangen en zeiden hem denk wel goed na wat je doet. Ik denk voor een bedrijf die zo groot personeelsprobleem heeft moeten zij beter oppassen. Jannick is de springer van het bedrijf omdat hij alles rijden kan. Maar hij heeft steeds minder zin om te gaan werken.
Vandaag is zijn Konkurs bij de rechtbank ingebracht. Dus daar was hij gisteren al 500 Euro aan kwijt. Zo veel kost het aan de rechtbank. Ik denk altijd komt tijd komt raad.
Vanmiddag kwam hij uit werk een bakkie doen en even van zich af praten. Ik vroeg hem maar het ging toch altijd goed in je werk. Maar hij zei het gaat binnen het bedrijf veel niet meer goed en dan een paar rare snuiters op het kantoor en er loop niks meer.
Het was vandaag super zonnig maar toch zeer frisjes. Morgen zou het opnieuw mooi weer moeten worden.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.