stormachtig ,nat en warm

Oostenrijk, Gröbming

Stormachtig, nat en warm

Montag 30.November
Aan dit weertype heb ik gewoon een hekel, donker niet koud met een nacht van 6 graden en regen. De laatste dag alweer van de maand en de laatste maand van het jaar staat voor de deur.
De rest van de dag orkaanachtige windstoten en her en der al schade begreep ik uit het nieuws. Het blijft de komende dagen erg warm voor de tijd van het jaar.
Een rustige dag achter de rug. Heel erg lekker gegeten en nadat we gegeten hadden kwam Jannick voorbij en die vroeg me wat ruikt er zo lekker? Ik wat ruik je dan? Hij knoflook. Nou dat kan best want we hadden knoflooksoep, knoflookbrood en mosselen met knoflook. Hij had pech het was op.
Theresa kwam kijken of er wat in haar schoen zat mar er was alleen een kaart van de Nicolaas. Ze was gisteren niet zo lief thuis en daarom geen cadeautje en geen lekkers maar een bericht. Ze nam het manhaftig en verdween naar beneden. Later kwam ze weer voorbij en vroeg naar Opa , ik zei die is werken en zij nee die is beneden. Ik weer nee echt niet hij is echt werken. Ze had Opa nodig want die kan alles maken en toen kwam er een armband te voorschijn waarvan de kralen op een metaaldraad zaten en die was gebroken. Ik heb haar gezegd nou leg dan maar neer dan vraag ik wel of Opa het kan maken.
Opa is nu beneden en vast bezig met haar armband.
Ik heb weer leuke fotos van Angela van Jula gekregen en soms vinden we haar op Theresa lijken, Theresa is ook dol op Jula. Ze moet altijd de fotos kijken van Jula.

Annemarieke het was niet Andre maar een collega bij de Rettung die bijna klaar is met zijn studie voor tatoeeerder die de tattoo gezet heeft. En misschien vind ik nog wel iets wat je mag meebrengen!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

O, oke!!! Supermooi gedaan!!! Ik had Andre gevraagd of hij bij een tattoo wilde zetten. Maar die was niet zijn stijl, want ik wil graag de coordinaten van ons huisje in Groebming op mijn arm. (strak) Jammer , had het graag daar laten doen. Voor het extra gevoel, zeg maar. Hoor het wel van je. Liefst zo snel mogelijk want het is al zo ver voordat je het weet.

Annemarieke 2015-12-01 11:07:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.