Een nieuwe levensfase voor allen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om kwart voor 6 wakker en goed geslapen. Mooie tijd heel even tv en Jannick kwam de babyfoon brengen. Ingrid en Jannick gingen samen de deur uit naar hun werk. Dan rijdt Jannick dus vandaag geen vuilniswagen want dan moet hij veel vroeger de deur uit. Dan ik gaan douchen en gelijk de deuren open gezet want het is al prachtig weer. Jan was ook al wakker en ook hij ging er gelijk uit. Om half 7 Theresa wakker gemaakt en een boterham voor haar gemaakt en het eten om mee te nemen. Ze was helemaal blij met het briefje op tafel van Mama die haar een goedemorgen en een fijne dag wenste en tot vanavond. Sabrina slaapt nog als een klein osje. Dan nog even boven bij ons en om kwart over 7 moest Theresa ook de deur uit.
De kalenderbladen allemaal eraf gehaald , het 2e half jaar is al begonnen waar blijft de tijd.
Erna van harte gefeliciteerd ook voor jou weer een nieuw jaar en hopelijk een goed jaar.
Om kwart over 8 was Sabrina wakker, haar eruit gehaald en mee naar boven genomen. Dan eerst de nachtkleding uit. Nadat ze helemaal klaar was een boterhammetje eten en wat drinken en dan mocht ze Kika kijken. Oma nog even een elastiekje voor haar haren gehaald en mooi geborsteld.
Opa ging alvast stofzuigen en Oma de keuken opruimen en ruimte voor Gabi maken aan de tafel. Die komt om 10 uur voor Sabrina en gaat dan met haar bij ons aan de grote tafel in de keuken werken. Dan hebben wij 2 uurtjes om beneden aan het werk te gaan. Dan gaat Gabi weer en ga ik koken en dan als Theresa thuis komt samen eten. Dan is het al tegen enen. Dus de dag is goed gevuld.
Jan mag niet alleen werken want hij heeft sturing nodig en als ik niet alles controleer gaat het verkeerd. Dat was gisteren al bij het eerste stukje hout wat hij verkeerd om had gedaan en hij wilde een gat uitboren maar wilde dat in de verkeerde doen. Dus gewoon alles samen doen.
Dag 6 van het omvormen van de kinderkamer. Dat zou je niet zeggen dat er zo veel tijd in zit. Ingrid denkt altijd dat alles zo gepiept is daar heeft Jannick ook altijd last van want even bestaat niet. Ik ben nieuwsgierig hoe het haar op de eerste werkdag en dan ook nog bij een nieuwe werkgever bevalt.
We bleken geen 2 uurtjes te hebben maar 1 1/2 toen ging Gaby weg en had ik Sabrina weer. Dan maar weer naar boven en gaan koken. Ik dacht dat Theresa pas tegen 1 zou komen maar ze had toch een kortere dag dus om 12 thuis. Dan samen middageten, ik had frites, spercibonen en kleine Schnitzels.
Na het eten wilde Jan verder gaan en dat kon omdat hij al wat gezaagd had en ik kon zeggen wat hij ermee moest doen. Dan belde Jannick of we alles al binnen hadden want er kwam noodweer aan. Dat was al bij Haus dus wij als gekken alles naar binnen , buiten opgeruimd in huis alles dicht en ja hoor daar was het al. Jan is dan alleen nog gaan opruimen en we zien morgen wel verder. Bericht gekregen dat inderdaad morgen het bed komt tussen 14 en 18 uur. Helaas voor Theresa zijn we nog even de komende dagen niet klaar. Vandaag niet veel opgeschoten en ik ben bang morgen ook niet want dan hebben we ook de kinderen.
Na het avondeten eerst Sabrina douchen en dan ging Opa afdrogen , daarna mocht Theresa en hop naar Opa. Oma ook maar in de avondkleding en allemaal klaar. Dan mochten ze tv kijken tot iedereen weer thuis was en Jannick kwam eerst gelijk gevolgd door Ingrid en dan was het kwart over 7. Theresa bleef nog wat tv kijken en dan was iedereen weg en begon onze avond en dat was voor mij gelijk in bed. Toch nog tot vrij laat wakker gebleven en ik denk rond half 12 gaan slapen.
Ingrid had het wel naar haar zin gehad maar het werk is niet te vergelijken met het werk in het ziekenhuis. Maar ze kan zich er wel in vinden.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat doet Ingrid dan nu?

Annemarieke 2020-07-02 08:02:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.