Pakjesmiddag

Oostenrijk, Gröbming

Vannacht zo ongelooflijk slecht geslapen was om 3 nog wakker en dan gaat de wekker om half 8 en moet ik er uit. Dan had ik nog geluk want eigenlijk had dat 6 uur geweest omdat Ingrid moest werken. Maar nu ze is ziek gemeld heb ik om half 9 afgesproken dat de kinderen komen. Jannick en Melli komen dan en nemen verse broodjes en beleg mee.Ik eerst douchen en aankleden dan tafel dekken . Om half kwamen die 2 en ik bood Ingrid aan om toch nog even koffie te blijven drinken. Dat nam ze aan . Tegen 9 kwamen Jannick en Melli en we konden dan gelijk aan tafel. Jannick had ook Krampusbroodjes meegenomen voor iedereen ook voor Ingrid. Het eten is altijd gezellig en dan ging ik de keuken opruimen en Melli met de kinderen spelletjes doen. Jannick was onder het ontbijt gebeld dat hij met zijn werk kon aanvangen dus snel wat gegeten en op weg. Het werk was wel in Gröbming maar hij moest wel eerst naar Schladming om zijn auto te gaan halen waar het werk mee moest gebeuren. Dan de boel afzuigen in de Käserei Gröbming. Dat moet hij dan naar de Klaranlage van het bedrijf in Stainach brengen en dan weer terug naar Schladming wagen schoonmaken en terug naar Gröbming. Wij waren net aan de kaassoep toen hij thuis kwam. In de middag heeft Theresa een sinterklaasfilm op Telekids gekeken en dan was het 3 en gingen we de voorstelling kijken. Beide vonden het geweldig en de streaming was goed. Dan tijd voor de eigen DVD en Sabrina bleef maar wijzen als er weer een foto van hen voorbij kwam. De pakjes bleken op de zolder te staan dus in optocht de pakjes halen. Dan hebben we pakjes uitgepakt en ze waren helemaal tevreden, Tegen 18 uur zijn de kinderen hun nachtspullen gaan inpakken want ze gaan vanavond bij Jannick en Melli slapen en komen morgen om 18 uur weer thuis.
Ingrid gaat morgen naar een flat kijken ook hier in Gröbming als ze het krijgt heeft ze een woning vanaf januari. De afspraak is ieder de zorg voor 50% per maand. Dan komen Jannick en Melli hier wonen en nemen de hypotheek over. Ingrid wil zich ook uit het grondboek laten schrijven. Daar moet de bank het wel mee eens zijn. De kinderen wonen dus bij Ingrid en deels bij Jannick. Het heeft nog voeten in de aarde want Theresa wil hier blijven wonen en ook liever bij Papa en Melli wonen. Wij blijven dus hier wonen. We moeten afwachten hoe het allemaal gaat functioneren.
Nadat ze weg waren gereden ben ik nog een poosje bij Ingrid geweest die het toch moeilijk had om de kinderen mee te laten gaan .
Dan samen met Jan eerst een winterprogramma gepresenteerd door Hans Knauss wat erg leuk was. En nu het kerstprogramma van Andreas Gabalier. En tot nu toe geweldig. Dan daarna toch mijn bedje in. Ondertussen is de wind aan het aanwakkeren en het gaat al flink te keer. Afgelopen nacht was het warm met 7 graden en heel veeel regen overdag vandaag zelfs 15 graden maar wel droog. Alle sneeuw is zo goed als weg . Er wordt orkaankracht verwacht. We hbben nu het raam in de slaapkamer moeten sluiten want het komt allemaal van de verkeerde kant. Dan krijgen we meestal de volle lading. De laatste 3 fotos heeft Theresa gemaakt.

https://youtu.be/TJIZX5sEu0I sinterklaas dvd Sabrina en Theresa
https://youtu.be/lFju3V6wJIY Tegendraads theatershow 2020



Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

toch leuk dat jullie er zo'n gezellige Sinterklaas dag hebben gehad samen. Hier nog een leuke film van Sinterklaas en de zwarte pieten. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DvrY1-Ebevug%26fbclid%3DIwAR0oxuJSTxXyTHS2RoYQuwnIGrObJSgdusoX6GUtqZfi0gI6aViZ-sXq45c&h=AT0MwS7o0NetbeoCwEy7yZYOfGYWFFd5ks6g677hfp4wbzS4-ZHAPsIa96w_hOhoGN_WU3Fj9Rd9EiZZhSknVbdQJrmkTBacrM3COcrl0-4WzOLWFSHv5VgdXz1v6_f83_pwTK6vzxx7sPcvJxcz&__tn__=-UK-R&c[0]=AT38ig42dUlmfZYHfJHg9Y6aJwvrN5Ns5rOn-Sy6816nbUqLcPIiQ-Xgdw9dOD8xCxsDJP5RTB4-fvOS57v2_d29nIrc9VQZpd4ulEwm4Oouzt2XnhjWHTO-F6a9YJIkMR38ZB3TkIQ3kc1NAS1UkMYuoA

Christina 2020-12-06 06:40:33

https://www.youtube.com/watch?v=vrY1-Ebevug&fbclid=IwAR0OGU-o3E6JSVCLZvlorg5_tmsVzdHu4XOl_9PptUJY3Nczl2vWi3O0xAQ

Christina 2020-12-06 06:41:41

Leuke video's!!! Wat een gezelligheid , zo met elkaar!

Annemarieke 2020-12-07 22:19:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.