Jannick 30 geworden.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker van de wekker en de babyfoon aangezet. Dan de wekker op 7 uur gezet. Een beetje dommelen tot om 7 uur de wekker ging en Jan Sabrina ging halen. Aankleden, ontbijten en dan ging Jan Sabrina wegbrengen en het was net weer begonnen met sneeuwen. Het was berekoud vannacht tot min 9 en het koudste in Oostenrijk was min 17. Nadat Jan was weggegaan was ik in bed gestapt ik was zo koud geworden.en even later kwam Theresa. Die zette de kindertv aan en aan de andere kant onder mijn dekbed kroop Fiep tegen mij aan. En weg was Oma tot kwart over 19 geslapen. Om half 11 zat ik kant en klaar met een kop koffie in de huiskamer -
Ik was helemaal fit opgestaan .
Het was prachtig zonnig weer geworden. Ik met Theresa in de keuken huiswerk maken nadat ik op Teams had gekeken. Op een bepaald moment dacht ik dat ze een fout maakte en zij van niet. Nou ben ik niet heel sterk in de Duitse grammatica dus even opgezocht op internet en het haar laten zien want Oma had het goed. Ondertussen was ik de taart aan het maken voor Jannick en de eerste taartbdem was niet goed. Ik dacht bloem en meel is hetzelfde maar nee zelfrijzend bakmeel en bloem is hetzelfde. Dus deze bodem is voor de kindertaart want hij was te dun om te halveren. Dus een tweede taart gaan maken en ondertussen de vulling voor de taart- Uiteindelijk was al het huiswerk van Theresa klaar en ook mijn taart voor morgen. Ik heb een sneeuwster gemaakt en hij ziet er voor mijn doen geweldig uit. Deze is met advocaat vandaar een apart kindertaartje.Ik kwam op het idee omdat Jannick het er pas over had en dat hij dat vroeger zo lekker vond.
Jan was ondertussen Sabrina weer gaan ophalen . Die moest even bij Jan in de huiskamer blijven tot Theresa en ik beide klaar waren. Want ik moest ook nog even het eten maken. Ik had gisteren ook voor vandaag Zweedse balletjes meegemaakt en nog saus erbij. Dan patat in de airfreyer gemaakt . Met het huiswerk maken kan je soms ook wel lachen om Theresa want een zeer oude klok (Uhr) is bij haar een Uroma (overgrootmoeder) . Ze was er gewoon met haar hoofd niet bij nee Oma daarom ben ik liever in de school. Het ging eigenlijk prima ik bakken en koken en zij aan haar huiswerk en af en toe moest ik even controleren of wat uitleggen. Een kind als Theresa is zeer snel klaar met al haar schoolwerk ook al was het zeer veel. En ze kan goed zelfstandig werken als ze haar hoofd erbij houdt. Met zijn allen eten en ik geniet van hoe lekker Sabrina alles zit weg te eten en ze had vandaag geen hulp nodig. Theresa had alle tijd nu haar huiswerk klaar was om te spelen en Sabrina hobbelt wel.
Dan om kwart over 4 moest Theresa omkleden want ze werd opgehaald door Katja de moeder van Zoe want Zoe en Theresa gingen schaatsen in Haus. Zoe zei tegen Theresa je kan gewoon een muts opzetten want ze had haar buffy en daarover haar fietshelm. Nou nee Theresa mag schaatsen maar wel met een helm. (/vond ze gelooflijk ik heel raar). Om kwart over 6 waren ze weer terug en volgens Theresa kan ze nu los schaatsen en heeft ze geen pinquin meer nodig.
Vandaag is mijn kleine jongen alweer 30 geworden en morgen gaan we het vieren.
We hebben de avondboterham gedaan en nu is het wachten op Ingrid. Sabrina gaat er dan om half 8 in en Theresa mag nog opblijven.
Nog even met Jannick getelefoneerd en hij neemt morgen als hij naar ons komt wat inkopen bij de Lidl mee.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Gefelicitaart 🎂

Anja 2021-01-08 19:11:17

ik hou totaal niet van advocaat maar deze is wel zoals im het mij kan herinneren uit mijn jeugd thuis. dus ziet er geweldig mooi uit zussie

els molenaar 2021-01-08 19:13:41

Gefeliciteerd met Jannick en inderdaad de taart heb je keurig gemaakt

Erna 2021-01-08 19:35:53

🎈🎉🎁🎂🥳Van Harte Gefeliciteerd Met Jannick🥳🎂🎁🎉🎈

Cherique 2021-01-09 02:47:44

Jannick van harte gefeliciteerd met je 30 ste verjaardag, en jullie met je zoon/schoonzoon en papa, maak er morgen maar een gezellige dag van samen

Christina 2021-01-09 03:21:27

Gefeliciteerd!!! 🍾🎂🍾

Annemarieke 2021-01-11 20:39:47

De taart ziet er zalig uit!!!! ❤️

Annemarieke 2021-01-11 20:40:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.