En nu hebben we het koud

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg wakker en een beetje dommelen en dan wat tv. Opgestaan en alle ochtend dingen. Het is zwaar bewolkt maar droog en koeler dan de afgelopen dagen maar dat is nog steeds niet koud. In de morgen van alles en nog wat.Eind van de morgen sloeg het weer om koud en regen. Middageten gemaakt en samen met Jan gegeten. In de middag niet veel gedaan . De gewone dingen en verder niets. Jan en ik hadden net beide koud en we hadden ons al warmere kleding aan gedaan. We waren gewoon verwend door al dat warme weer van de afgelopen weken.
Zo maar eens kaarsjes aanmaken geeft warmte en gezelligheid , dan hebben we ook nog wel iets gezelligs te eten. Crackertjes en we hebben een weinkase van 1200gr. Daar kunnen we een hele poos mee voort. Een klein kaasje van 250 gr kost 5 Euro en deze was bij de Landena 6 Euro. Daarom ga ik zo graag even naar binnen als we in de buurt zijn. Ik denk dat zelfs de kachel nog even aan gaat.
Morgen weer een dag en hopleijk beter weer.
.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.