Wat een dag

Oostenrijk, Hallein

Vanmorgen op tijd wakker en we waren precies om 9 uur in Schladming, daar was niets klaar dus Elke gebeld en even in een appartement ramen gedaan en dan naar huis.
Maar eerst even bij de Lidl boodschappen meegenomen.
Aan de koffie en dan eten gemaakt en samen met Jan gegeten. Omdat mijn bril klaar was zouden we naar Hallein gaan maar Jan is zijn autosleutel kwijt, moet ergens in huis zijn maar waar? Dan reserve sleutel hij weet absoluut niet waar maar ik had hem al verstopt en wist dus waar die was. Gigantische file op de A10 dus dat schoot alweer niet op. Te laat om Elke in Gröbming te treffen. Ondertussen had Christine gevraagd of ik tijd heb en ze zou deze week nog vakantie hebben dus gezegd ok morgenochtend . Ik zou ook morgen de man van Hauser Kaibling treffen maar weet nog niet wanneer. Zo heb ik nog stress om alles te plannen.
Jan is ongenietbaar en het is vooral niet zijn schuld dat hij de autosleutel kwijt is. Als ik aan hem vraag heb je in de vriezer buiten gekeken dan een grote bek want daar was hij niet. Dus ik vraag hem wie heeft dan het brood erin gedaan?? Tja dat was hij dus. Hij organiseerd niets en wil het ook niet doen als je het voor hem doet. Gewoon vaste plekken en vaste rituelen daar heb je het meeste aan .
Mijn bril was goed en in 5 minuten waren we weer op de terugweg. Dat ging een stuk beter weinig oponthoud maar niet echt snel. Ik ben blij om weer thuis te zijn en tv te zien en te kunnen lezen moet nog wel wat wennen. Weer een dag om en een flutgevoel erbij.

De fotos het huis zonder dak vooraan is het nieuwe appartementenhuis.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.