Verward

Oostenrijk, Kleinsölk

28 juli
Zo dat was vroeg opstaan, we zagen het dag worden en het werd mooi en warm weer. Wel bewolkt maar dat mocht de pret niet drukken. We waren keurig op tijd om 7.30 in het LKH . Maar om 10 uur zat ik er nog steeds zonder geholpen te zijn. Ik had een afspraak bij professor Emanuel. Maar die had een noodgeval. Eindelijk om half 11 was hij er en hadden we een gesprek en heeft hij me de ct scans laten zien en uitgelegd. Dat was wel even slikken want het is terug gekomen aan aan de alvleesklier op dezelfde plaats waar ze het hadden weggehaald en het is nu al groter.
Het is een zeer problematische plaats en zelfs hij kan me niet beraden.
1e optie we doen niets maar dan is het risico op kanker altijd aanwezig en dan een vorm die als het ontstaat geen tijd toestaat en vrijwel heel snel dodelijk is.
2e optie een hele zware operatie met een sterftekans van 4 % , een hele lange herstel duur en mogelijk veel complicaties. Ze halen dan de kop van de alvleesklier af.
Ik heb hem gezegd dat ik het niet weet en hij heeft me gezegd dat zij als artsen het ook niet weten.
We wachten nu een half jaar en scannen dan opnieuw, mocht ik erg klachten krijgen kan ik direct terug komen. Ik krijg enzymen om de alvleesklier te ontlasten en en beter spijsvertering te krijgen .
Hopelijk ook de vetopbouw anders want daar heb ik nu echt een probleem mee.
Ik voel me erg verward en weet niet wat ik moet voelen. Er zijn dagen dat ik erg slecht slaap en ik erg veel last van mijn maag heb. De stuwing van de alvleesklier is groot waardoor ik spijsverteringsklachten krijg. Ik weet het nu even niet.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

28 juli 2011 20:43 | Door: Georgette Wat vervelend voor je. Ik kan me goed voorstellen dat je niet weet wat je moet doen, en dat je je verward voelt. Je hoopt en verwacht toch eigenlijk dat artsen je gewoon vertellen wat het beste is . Helaas weten ze het vaak niet. Lfs Georgette

molenaar.ruesink 2017-05-07 08:19:46

28 juli 2011 20:59 | Door: Annemarieke Nicolette, ik hoop dat je een voor jou juiste beslissing kunt nemen. Zal niet meevallen want het is natuurlijk kiezen tussen 2 kwaden. Sterkte!!!

molenaar.ruesink 2017-05-07 08:19:59

28 juli 2011 21:52 | Door: Jelleke Nicolette, wat een heftig bericht en wat een moeilijke keuze. Heel veel sterkte!

molenaar.ruesink 2017-05-07 08:20:13

29 juli 2011 02:01 | Door: christina Ze hebben hem er bij mij helemaal uitgehaald,dat is al weer jaren geleden, dein en uitgang ervan van de maag en naar de darmen hebben ze verbonden met elkaar,heb er nu nog maar weinig last mee, alleen is het wel zo dat als er een teveel aan zuren in de darmen komt,deze omhoog komen in de maag, waardoor ik wel vaak last heb,van een ontsteking van de onderste maagklep,als het dan meer pijn gaat doen,neem ik norrit in,verder heb ik geleerd dat ik iedere dag echte boter gebruik, dit omdat dit het teergehalte afbreekt, en zo min mogenlijk rood vleef eten en altijd wit brood. ik weet niet of je er wat aan hebt nicolette,maar je kunt het eens bespreken met de arts. ook ee behandeling met het AD-Hormoon,blijkt soms te helpen,maar daar is nog weinig onderzoek naar gedaan,en zeer moeilijk te verkrijgen.kleine baby 's, geef je AD druppeltjes,om alle organen te neutraliceren,en op gang te brengen,het AD-Hormoon,zit in hele lichte maten in deze druppels,ook zit het in de vetstoffen bij vissen,levertraan hou je taai lieverd,en praat er nog eens over met de arts.

molenaar.ruesink 2017-05-07 08:21:05

2 augustus 2011 06:07 | Door: yvonne tjonge jonge dat is inderdaad een patstelling, wat moet je nu kiezen. Ik kan je alleen heel veel sterkte wensen voor de komende tijd. groetjes Yvonne

molenaar.ruesink 2017-05-07 08:21:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.