Het weer was wisselvallig

Oostenrijk, Gröbming

Dienstag 9.Mai
Het is een beetje zeikweer maar toch is het nu alsof de zon wil doorkomen en met 12 graden niet warm en niet koud.
Zo wat heet snel, gisteren mail gestuurd voor Jan zijn vakantie aanvraag en vanmorgen werd hij al gebeld dat het goed is. Ik zei al tegen Jan houdt er dan maar rekening mee dat ze je ergens als vervanging wil inzetten. Dan zijn namelijk de extra uren een probleem bij geringfügig maar dan kan ze die naar vakantieuren zetten en weg probleem.
Ik kreeg gisteren de verjaardagskaart die ik naar Dominik gestuurd had terug in de brievenbus. Er staat een volledig adres op maar alleen aan Dominik en dat zonder achternaam. Die staat ook niet op de brievenbus want hij heeft een andere naam dan zijn moeder. Daar en tegen had ik alleen Opa Jan en Oma Nicolette eronder gezet zonder adres en achternaam. Hoe kleinzielig kunnen ze hier doen. Maar we zijn schijnbaar bekend in de regio dat het alleen op onze voornamen terug gekomen is. Geef hem het weekend dan maar want dan komt hij weer. Ik ben dus nieuwsgierig of hij de Post uit Nederland wel gekregen heeft want die was op dezelfde manier verstuurd.
Ik had nog met Marjanne geappt want ik hoorde en zag niets van haar dus even informeren of alles goed is. En hoe goed?? Ze heeft het hout laten schaven van haar eigen bomen en heeft haar hele huis helemaal alleen betimmerd. Ik doe het haar niet na en het ziet er prachtig uit.
In de middag werd het zelfs 17 graden met stukjes blauwe lucht. Theresa zit nu wat tv te kijken en gaat zo naar de Sölk om te spelen. Ik ga eind van de middag kijken of de luister cd van het boek er is in de bibliotheek. Jan was fietsen vanmiddag en ik bezig met mijn pindat.

Zo dat was koud toen ik naar de bieb liep, de wind maakte het heel koud en het was weer bewolkt en somber. Helaas voor Theresa is de cd er niet bij die was al eerder kapot . Niets aan te doen. Ze kon niet mee want ze was met Mama en Sabrina naar de Sölk om bij Florian te spelen.
Jan heeft me opgehaald uit zijn werk en daar was ik wel blij om.

Een foto gekregen van de fotografe die in Stainz promotiefoto´s maakte voor de Flaschenzug.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.