Nog wat fotootjes

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Vrijdag 25 februari
Niet zo veel te melden gewoon druk als altijd met werken, trainen, leren. Volgende week de hele week tentamens voor afsluiting eerste semester. Aankomend weekend wedstrijd biathlon in Rosenau.
Heb afgelopen week foto's van de Ramsau marathon van de fotograaf gekregen dus die heb ik maar even gepost en nog 2 officiele foto,s van het Maturabal van mij en mijn danspartner .Met haar heb ik de Polonaise (dat is de openingsceremonie van een bal dus geen karnavalskraker) gedanst na wekenlange oefening. Dit is een jaarlijks terugkerend gebeuren in het balseizoen.

Er stond afgelopen week ook wat in de kranten over de wedstrijd in Seefeld.

Bij de langlauf WM in Oslo liep bernhard Tritscher tot in de kwart finale. heb met hem lange tijd in de trainingsgroep gezeten. Max Hauke mocht er ook heen omdat hij goed is in Klassiek. Op de Sprint kon hij zich niet qualificeren. Ik heb hem pas op de sprint nog verslagen. Jammer dat er in Nederland geen belangstelling is voor langlauf want we zouden het toch kunnen proberen.
Al was het maar om je een keer te kunnen profileren. Oostenrijk heeft ook niet echt een langlauf selectie want ze zijn allemaal nog heel jong max is 18 en Bernhard is 22. En bernhard komt toch in de kwart finale dat is toch een begin??

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

25 februari 2011 11:00 | Door: Randy Mooie actie foto's

molenaar.ruesink 2017-05-09 11:56:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.