Gaat goed met Jan

Oostenrijk, Pruggern

Vanmorgen om 9 uur belde Jan, hij ligt weer op zijn kamer en is weer helemaal aanspreekbaar. Behalve de morfine lag de oorzaak ook in het feit dat zijn suiker niet goed was. hIj heeft danskousen aangemeten gekregen en krijgt zijn trombose prikjes. Hij moet in bed blijven voorlopig. Hij heeft vanmorgen zelf gedoucht met een verpleegdter die elke minuut vroeg hoe het ging. De verzorging is optimaal en ook op de intensief was de verzorging perfect. De vriendelijkheid van de mensen en de behulpzaamheid is toch vele malen groter dan in Nederland. Ze hebben tijdens de operatie ook nog 10 stenen eruit gehaald en ze hebben vannacht zeker 40 liter water verbruikt om hem schoon te spoelen.
De operatie was een tur-n dat is een besparende operatie zodat niet de gehele prostaat eruit gehaald hoeft te worden. Maar ze schrapen steeds stukken eraf tot dat de plasbuis vrij komt te liggen.De operatie duurde 2 uur. Hij heeft dus nog een gedeelte en het kan ook weer aangroeien maar nooit meer zo extreem groot. Dat geeft minder problemen dan totale verwijdering.
Hij ligt op de klasse afdeling omdat de gewone vol was. Met tv en 2 kranten elke dag, keuze menu's, thermoskan hete vruchtenthee. 's middags koffie met koek dus hij heeft geen klagen. Ook de pyama's krijg je van het ziekenhuis en de badspullen enz. Dus hij brengt niet veel was naar huis terug. Hij weet nog niet wanneer hij naar huis mag. Maar met een beetje geluk denkt hij aan maandag of dinsdag. Dan hopen we ook mer te weten over het vervolg.
Hij is te bellen op nummer 0043 6645577161 .

Jannick was vanmorgen al vroeg op zijn bike naar Gröbming om zijn tekenprik te halen, helaas was de arts er vandaag niet en moet hij volgende week nog een keer. Het is een strak blauwe lucht en vol op zon,wordt dus een hete dag.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

24 april 2007 11:19 | Door: Bjank GOED TE HOREN DAT HET GOED GAAT MET PAP!!!!

molenaar.ruesink 2016-06-02 15:05:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.