Wie wil caravan

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Zaterdag
Boodschappen doen en opruimen want daar kwam van de week niets van. Jannick moest trainen maar dat was waterskien. Zijn skies weer voorbereiden voor morgen.
We zijn vandaag op gesprek geweest en het ziet er niet slecht uit. We krijgen zelf dan de beschikking over een klein appartement en mogen de privé sauna en stoombad gebruiken.
We hoeven alleen op zaterdag echt aanwezig te zijn en te zorgen dat de appartementen schoon zijn. Ze zijn hoofdzakelijk in de winter verhuurd. Deels is nieuw en deels is oud. We moeten in winter sneeuw vrij houden, ziet Jannick helemaal zitten want het is zo’n sneeuwopruimtractor en zomers het gras ook al met een grasmaaitractor.
Het zou waarschijnlijk vanaf juni/juli worden en ons lijkt het wel wat. Dan kunnen we de caravans wegdoen en kunnen we toch hier zijn met al die trainingen. Het is te klein om al onze eigen zaken daar te hebben maar uiteraard veel groter dan een caravan.
Als er mensen zijn die belangstelling voor onze caravans hebben, ze mogen dan zo weg,we willen alleen vergoeding voor onze nieuwe koelkast en de voortenten.
Meld het als je belangstelling hebt , ze staan nu op houten vloer en met extra houten raamwerk aan de binnenkant zodat ze in de winter goed te gebruiken zijn. Reeds meerdere orkanen overleeft zonder schade.
Dus als we iemand een plezier ermee doen??



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.