Eindelijk lijkt het weer te stabiliseren

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 11.August
Vanaf gisteravond zeer slecht weer, onweer, regen en hagel er valt weer heel veel. De hagel was net zo groot als knikkers geen idee of onze auto schade heeft gekregen.
Het onweer is zo heftig elke keer , blitzen blitzen aan een stuk door.
Bij Danuta is afgelopen nacht de andere kant van de Bach ingestort en daardoor is haar watervoorziening eraan. (eigen waterput zoals veel mensen in de bergen) Ze heeft nu water met een slang van de buren.Later komt de brandweer water brengen kan je alleen niet drinken of mee koken. Maar er zijn ook hele gebieden zonder water omdat de grote watervoorzieningen er ook aan zijn gegaan. Ze hebben nu water dat over een chloorsysteem loopt je kan douchen en ermee schoonkmaken maar niet drinken. Andere delen van Oostenrijk zijn afgelopen nacht door de storm getroffen dus veel electiciteit uitval en veel bomen om maar dat is allemaal snel te herstellen.
Met Jan en Theresa snel wat boodschappen doen. Daarna restanten eten met ook Ingrid en Theresa. Theresa spelen , Oma rusten en Opa werken. Ingrid had een monteur voor de vaatwasser en die heeft hem meegenomen om te bekijken. Geen garantie meer 3 jaar en 2 maanden oud.
Eindelijk eind van de middag lijkt het erop dat we het gehad hebben met het weer Zo waar wat blauwe lucht en droog..
De tweeling Claire en Clarice van Mandy zijn vandaag alweer 1 jaar.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gefeliciteerd met de tweeling

Liduina 2017-08-11 20:18:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.