Druk dagje was het

Oostenrijk, Schladming

Mittwoch 29.März
Gisteravond zo om Jannick gelachen. Ik vertelde dat er alweer Jehova´s langs de deur kwamen en toen vertelde hij : hij was pas in Radstadt aan het werk met de veegmachine. Was hij bij de koningszaal en kwam er een man naar hem toe en vroeg of hij gelijk het parkeerterrein wilde meevegen. Jannick zei me dat zou zeker 1 ½ uur werk zijn dus ik zei hem van nee. Dan zegt de man de andere deden het altijd wel. Zegt Jannick hem hoe verklaar ik die tijd aan mijn opdrachtgever. Zegt de man opdrachtgever??? Ja zegt Jannick wie denk je dat mij betaald. Man bleef zeiken zegt Jannick wees blij dat ik mijn auto niet tussen de deur zet. De man was woedend. Ik zag het helemaal voor me ipv een voet de hele veegmachine tussen de deur.
Jannick doet echt wel eens wat voor de mensen maar gaat niet 1 ½ uur vegen voor nop. Afgezien hij heeft wat tegen de manier van drammen van ze.
De Tjechen hebben contact opgenomen met Jan en willen graag hun sleutels terug, sturen we op hun kosten.
Vanmorgen eerst naar het huis van Annemarieke om de bedden op te maken want er komen toch nog gasten. Dan vind ik een rekening van installateurs bedrijf Steiner en ook eentje bij het huis van Kathrin. Dus even gekeken en er is een Wasserrohrbruch geweest en die is door hen gerepareerd. Dus maar bij de achterburen vragen of zij iets weten wat het is en waarvan. Bij hen in de tuin is een grote put met de wateraansluitingen en daar is een waterbuisbreuk geweest. Zij hadden de gemeente gebeld en die heeft Steiner opdracht gegeven. Maar wel vreemd als de helft van de buren niets weet. Want alleen aan die kant wisten de buren er van.
Dan maar eens al het vuil gaan uitzoeken. Alleen al 32 flessen sterke drank en wijn en dat buiten een gigantische hoeveelheid bierblikken. Dus overal de doppen afhalen en dan blijkt onder in allemaal andere troep erin gegooid te zijn. Zijn toch vaak goorlappen. Een weekje 6 Tjechen.
De vorige 6 die nog erger waren daar had de buurvrouw dus nu klachten over. Die gingen tot diep in de nacht door met herrie. Ik heb ons telefoonnummer achter gelaten zodat ze contact kan opnemen bij problemen. Nou hebben die Tjechen een schandalige recentie achter gelaten op Belvilla. We hebben dus alleen maar problemen met Tjechen. Zo hebben waarschijnlijk die vorige ook de kinderstoelen meegenomen want die kunnen wij niet vinden. Ze hadden het hele huis verbouwd en we vonden overal wat en je hebt dus ook niet gelijk door wat je nou nog mist. Bv koffiezetapparaat uit de slaapkamerkast. Maar volgens die Tjechen is alles vuil. Het enige fles en glaswerk wat vuil was dat was de zooi die zij achter gelaten hebben. De flessen met prive drank vonden ze zo storend dat ze die ook maar leeg gezopen hadden. Brandvlekken in beddengoed en ga maar door. Jan zegt dat hij niet warm of koud meer wordt van zulke recencies , we zijn de camping nog niet vergeten. Maar bij mij steekt het toch nog wel.
Helaas wil de Oostenrijkse Post de sleutels niet op de kosten van de ontvanger verzenden. Dus nog even bij DHL vragen en anders nemen we ze mee naar Annemarieke.
Nog even een sleutel bij laten maken voor Annemarieke en dan thuis alles inscannen en naar Annemarieke en Kathrin verstuurd per mail. Eigenlijk hardstikke idioot om ee rekening te sturen met vermelding binnen 8 dagen betalen terwijl de mensen niet eens iets weten van wat er gebeurd is en ook niet aanwezig zijn.
Later Annemarieke nog even gesproken.
Dan kwam Ingrid vragen of ze voor ons gegrilde kip moest meenemen van de Imbiss , maar ze wist niet of er nog zou zijn want niets voorbesteld. Zij had er bij terugkomst 2 voor hen die Ingrid had gedeeld met Theresa en eentje voor Jannick. Voor ons eentje en die hebben Jan en ik gedeeld. Die waren niet afgehaald anders had hij niets meer gehad. Zo lekker zijn ze van hem helemaal doorgebakken en knappend.
Dus het eten was snel klaar, wat appelmoes en frietjes gebakken . Wel fijn want het was anders toch nog laat geworden als ik nog had moeten koken.
Straks met Jan mee naar Schladming want ik moet nog wat inkopen doen en Jannick haalt me dan op. Dan hoef ik niet zo lang te wachten tot Jan weer klaar is.
Jan heeft net de koffers van de zolder gehaald en nu krijg ik wel de kriebels.
Terwijl ik aan het schrijven was zei Jan ik ga weg , ik had dus niet in de gaten hoe laat het al was. Hij heeft me afgezet , ik heb mijn ding gedaan en Jannick heeft me opgehaald.
Was weer echt zo´n regeldagje en uiteraard waren er nog reispapieren binnen gekomen . Hoop nu toch wel alles binnen te hebben.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.