Veel geld uitgegeven

Oostenrijk, Liezen

Freitag 10.April
Wouw nog veel warmer vandaag. Helaas begon de dag een beetje vroeg, om 5.45 liep de wekker af zodat ik de babyfoon aan kon zetten. Maar de grote helaas dat een kwartier later Theresa al wakker was . We hebben ons alle mogelijke manieren uitgedacht dat ze nog even bij ons wilde liggen maar helaas om 7 uur is Jan er maar uit gegaan en mocht ik nog wat slapen dit niet tot plezier van Theresa want die vond dat Oma ook naar binnen moest.
Maar goed niet heel veel later toch opgestaan en gaan douchen en dan kon Jan ook even douchen.
We zijn naar Liezen gereden want ik had wel het een en ander nodig. Dus eerst naar de Landena in Stainach want ik mag van de week voor het eten van de werkmannen zorgen. Ik heb al 1 dag bedacht en dat is Gulash met Servietenknödel en Rotkraut en de 2e dag weet ik nog niet.
Durf ze niet echt wat Hollands voor te zetten.
Dan naar de Lidl, Möbelix en vandaar naar de Pagro dan maar weer terug getuft en gaan eten. Even later kwam Ingrid thuis vandaag alleen maar tot half 1 gewerkt. Dan is ze nog even langs het bedrijg geweest die de ramen voor het huis maken en heeft ze al het een en ander gezien vooral de voordeur is Ingrid erg blij mee. Ze had gelijk gevraagd of ze wilden eten want ook al is het op het land gebruikelijk er schijnen bedrijven te zijn waar ze het niet mogen .Helemaal blij zijn de 2 mannen dat ze mogen eten dus vooruit dan maar.
Ik heb samen met Ingrid heerlijk in de tuin gezeten en Theresa spelen maar om 15 uur wilde ik toch de post weg gaan brengen en ik had nog wat dingen in de MEZ. Dus heel op mijn gemak gaan wandelen en dat was een genoegen. Ik zag bij de NKD fleece truien in de uitverkoop voor 1,99 en ik vond er 2. (We dragen thuis eigenlijk altijd huiskleren) Ik leg 4 euro neer en krijg 2 euro terug geschoven was het vandaag op alles wat afgeprijst was nogeens 50% dat had ik me niet kunnen bedenken en ik had het ook niet gezien. Dus nog maar even struinen en vond dan ook een fleece joggingbroek en nog een ander soort en dat voor 2,50 per stuk mijn huiskleren heb ik weer voor de winter. Dan nog een skibroek voor Theresa met een heel warm bovenstuk voor 3 euro. Morgen nog even met Jan kijken want die heeft zo´n kapuchontrui of hoe dat ook mag heten waar ik hem in kan uit tekenen en er hingen er daar ook maar ik dacht te groot en ruilen mag je niet meer. Dus als hij zelf even past .
Thuisgekomen had ik het wel even helemaal gehad. Jan kwam ondertussen weer thuis en ik haalde wat dingen uit mijn tas om op te ruimen. Ik loop terug en haal een dunne plak kaas uit mijn tas en ik moest er nog een hebben, tas op zijn kop nee niets. Was die kleine dievegge Felicia met een stuk kaas er vandoor. Ze zat in haar hol ermee en liet het zich smaken terwijl Fiep ergens in een hoekje zielig zat te kwijlen. Ik pak het af loop er mee naar de keuken en kom bij mijn tas zat ze er alweer in.
Ik wilde nu eindelijk weer eens een glas latte machiatto proberen maar er moest een nieuwe waterontharder in en elke keer als ik het doe slaat hij op tilt en als Jannick dan komt en hem erin zet is het goed maar ja die zit in Klagenfurt. Nu heeft Jan met de gebruiksaanwijzing de eerste poging gehad en gaat ook niet. Tja dan ik nog maar een keer kijken zie ik dat Jan in ieder geval het waterreservoir niet heeft afgesloten dus gedaan en ik heb nu koffie nu kijken of het al die moeite waard was-

Ingrid wilde het weekend naar haar moeder maar Theresa heeft nu koorts en hoest. Dus gaat ze niet maar misschien toch zondag nog.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.