Een zeer hete dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg wakker en wat tv gekeken en dan opgestaan. Gelijk de bedden afgehaald en toen werd Sabrina gebracht.
Wasmachine aangezet en dan kwam Ingrid Sabrina weer halen want Silke kwam voor Sabrina.
Ondertussen de bedden weer opgemaakt met de zomerhoezen . Tot nu toe nog de winterhoezen gebruikt. Het wordt vandaag 33 graden dus ook alvast de zonwering naar beneden. We hebben geen tagelgril meer dus de gourmetplaat neergezet. Dan kunnen we buiten eten . Vlees en groente enz. opgesnord , uien gesneden dus dat is ook klaar. Wij wilden eigenlijk met Theresa naar de opendag van het E-werk in Pruggern. We hebben dat zelf al een keer gedaan en het is erg leuk. Maar Ingrid wil gaan zwemmen in het Panoramabad. Maar ik vindt het water daar veel te koud maar ze zei dat er wordt gezegd dat het water nu wel warm is. Kan niets vinden op de site van het bad.
Dus de vraag of wij Sabrina nemen maar ik wil even nadenken wat onze plannen zijn. Eigenlijk vind ik ook de tijd veel te heet om te gaan want ze wil om 13 uur gaan en er is nauwelijks schaduw daar. Ik weet het ik ben een zeurkous.
Na heel veel overleg werd het??????????? Naar het Alpenbad in Liezen en Sandra met Belana reden met Ingrid en de meiden mee.Dus wij kwamen als eerste aan want wij gingen rechtstreeks en zaten op het bankje bij het parkeerterrein te wachten. Niemand wachten en een tas gevonden met spullen af gaan geven bij het zwembad maar nog steeds niemand . Ik kon niet bellen had geen telefoon mee genomen want jan had er eentje bij zich maar de telefoonnummers die ik wilde bellen waren verkeerd. Na verloop van tijd gevraagd of ik even het zwembad in mocht om te kijken en dat mocht en ja hoor lekker met zijn allen in het water. Dus ik zeg tegen Ingrid we zitten al die tijd buiten te wachten en ik had toch het vrijkaartje voor Theresa. Tjaaaaaaa. Ze waren naar een ander parkeerterrein gegaan en dan gewoon naar binnen. Het was er heerlijk en we hadden een goede plaats onder een reuze kastanjeboom. Het water was heerlijk en na het zwemmen wat eten en een ijs. Wij namen Sabrina en zij gingen weer zwemmen. Het halve tentje opgezet en Sabrina neergelegd naat ze een flinke aanval had, Ze viel gelukkig in slaap. Om 17 uur alles opgeruimd en werd Sabrina ook wakker . Jan en ik waren het snelste klaar dus zijn alvast gegaan. Nog even bij de Billa langs en dan naar huis.
Een broodje eten en nu wat tv kijken. We hadden nooit Suits gezien en nu met al dat gevoetbal weinig te zien op tv. Dus we zijn aan die serie begonnen . Ik moet zeggen het bevalt ons wel. Jannick heft gisteravond ons een eigen inlog gegeven zodat we niet meer op die van hem kijken. Dat is handig want dan hoef ik niet meer te zoeken. We kijken dit op Netflix. Het zijn 6 Staffels dus we kunnen vooruit .Gewoon lekker dat je zonder reclame gwoon door kan kijken en op stop kan zetten als je even weg wil.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.