Rob komt eten

Oostenrijk, Gröbming

Rob komt eten


Dienstag 3.Februar
Jannick kwam Theresa brengen en hij ging naar de arts. Heeft acupunctuur gehad en nog recept mee en morgen gaat hij weer werken maar wel met beperkingen. Gelukkig kon hij nu ook weer naar de toilet waarschijnlijk door de acapunctuur want dat kon hij niet meer waardoor hij nog meer rugpijn kreeg. Waarom hij zo´n rugpijn heeft?? Hij zat tegen de rijrichting en nadat hij klaar was met alles aan en helm op wilde hij kijken of ze er bijna waren en toen gebeurde het dus de volle klap op het draaipunt in zijn rug. Hij zou zaterdag examen doen bij het RK maar dat heeft hij afgezet want hij mag niet langer in een auto dan 1 uur zitten en dat is zeker 2 uur rijden en dan heen en terug. Hij mag ook niet lang zitten moet steeds tussendoor lopen. Niet tillen enz. Hij heeft zaterdag ook weer een acapunctuurbehandeling.
Oma was ondertussen het eten aan het maken, Schweinenbraten , Serviettenknödel en Sauerkraut.
Het vlees eerst aangebraden dan met de bouillon, wortels en uien in de oven. Het was erg goed gelukt en de smaak was erg lekker. Vanavond komt nl Rob eten en die kan mijn maaltijden wel waarderen. Om 5 uur kwam hij en wat later kwam Jan thuis , ik het eten afmaken en dan aan tafel. Kofffie en Erdbeerkrapfen toe.
Een gezellige avond gehad en het was een hele lange want Rob ging om half 2 weg. Gezelligheid kent geen tijd.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.