Heet

Oostenrijk, Kleinsölk

Dinsdag 23 augustus
Het is nog steeds erg heet en zonnig, het is zelfs boven de 2000 m 20 graden. Het is gewoon te heet.
Het blijft in ieder geval tot vrijdag dit weer. Het is een warme stroom uit Afrika.
In de middag gaan shoppen, het is uitverkoop en ik kon nog wel iets voor de vakantie gebruiken. Ruimschoots geslaagd. Op de terugweg in Gröbming medicijnen opgehaald. Alleen was ipv mijn capsules, zakjes met granulaat. Maar die wil ik niet want vooral als je onderweg bent en wat eet kan ik een slok water nemen heb ik toch altijd bij me. Maar granulaat moet je oplossen dat is voor thuis wel te doen maar niet om overal te gebruiken en ik moet nou eenmaal als ik bepaalde dingen eet dit gebruiken. Dus wordt het omgeruild en in orde gemaakt door de apotheek, mijn huisarts had het voorgeschreven maar waarschijnlijk niet gezien dat er verschil is. Ze hadden bij de apotheek wel lagere doseringen maar niet de hoge. Dus gaan we morgen maar weer. Mijn implantaten waren er wel. Thuis gekomen dood neergevallen en zit nu zowat bloot op de bank met alles open want ook al zijn deze huizen altijd koel , deze extreme hitte is voelbaar. Ik ben al blij dat het bij ons in de avond en nacht afkoelt want er zijn veel gebieden waar de temperatuur dus ook `s nachts nauwelijks afkoelt. Met een lekker koud kruiden radler en alles open is het goed te doen.

Jannicks sollicitatie bij Blue Tomato is goed verlopen, er komt een tweede ronde.
Hij is naar het AMS gegaan om over de problemen bij McD. te praten en die gaan via de AK actie ondernemen. Dat wordt hij waarschijnlijk ontslagen dat kan hier allemaal. Als je voor je recht opkomt mogen ze je ontslaan. Hij heeft nu na 3 maanden nog geld te goed van de eerste weken dat hij werkte. Hij heeft nog steeds zijn contract en krijgt geen betaaloverzichten wat plicht is. Hij kan dus ook niet controleren of het klopt wat ze uitbetaald hebben.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

23 augustus 2011 21:19 | Door: Annemarieke Exteme hitte??? Nou lekker dan, wij zijn weer weg! Nicolette, als je nou gewoon een lijstje maakt wat je nodig hebt dan kan ik die spullen voor je meenemen. (met kerst) ;-) Mocht je snel iets nodig hebben dan moet je het even zeggen want mijn moeder gaat vrijdag weg en over een week of 3 komen mijn schoonouders ook die kant op.

molenaar.ruesink 2017-05-07 13:42:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.