SHITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om half 8 wakker en gelijk kwam Theresa boven. Ik dacht nog hu ik heb geen babfoon gekregen dus ik naar beneden want Theresa zei dat Sabrina ook wakker was. Dat klopte maar ik was vergeten dat Jannick ook thuis was maar die sliep nog lekker. Dus Sabrina ook naar boven gebracht. Om 8 ging de telefoon Jannick eten we gezamelijk ontbijt boven , dus ik doe maar de kinderen zijn er al. Jannick uhhhhhhhhhhhhhhh hoe kan dat? Normaal gaat Theresa naar Papa maar die was wakker geworden en dacht ik moet naar boven. Sabrina had niet gehuild of zo en die had ik ook al meegenomen. Gezellie in bed met zijn allen. Nadat Jannick had gebeld ben ik opgestaan en gaan douchen en aankleden. Jannick was verse broodjes gaan halen en ik was klaar met de tafel dekken dus allemaal aan tafel. Dat is altijd super gezellig en lekker. Jannick wilde graag wat motor rijden vond ik goed het was namelijk super zonnig en warm en we haalden met gemak de 27 graden. Het werd in andere plaatsen zelfs 30 graden.Tussen de middag was het pannenkoekendag, Oma bakken. Dan aan tafel en het waren hele grote en dikke pannenkoeken de laatste was wat kleiner en ik dacht doe ik die voor Sabrina. Uiteraard hadden we stroop dank zij Els en Nance die ons voorzien hebben met 5 flessen. Dus dat wordt nog vaker pannenkoeken eten. Jannick was alweer begion van de middag terug en had een andere route gereden dan hij eigenlijk wilde maar daar was zo veel verkeer en is hij naar Eisenerz binnendoor gereden en ook weer terug een binnendoor route. Hij heeft nog het bevestiginssysteem van zijn nieuwe achteropkoffer erop gezet. De koffer zelf wacht hij nog op. Wij waren in de tuin met de kinderen en eind van de middag weer omhoog. Was wel lachen want Sabrina doet nu koppeltje duiken in de trampoline. Wat zeer knap is want er zijn gezonde kinderen die dat niet kunnen als ze naar school gaan. En ze kan nu nog iets, we hebben een garage met een stoplicht maar die kan je van kleur veranderen door aan een knopje te draaien. Elke keer probeert ze het nu nu kan ze het.
Dan komt Jannick boven en stelt de vraag wat doen we de komende dagen??? En ik morgen ieder geval oppassen want Ingrid werkt . Verder geen plannen. Dat zegt hij mogen we weer allemaal logeren?? En ik potverdorie is het weer zo ver??? en ja hoor er moet weer een bewoner worden getest op Corona. Dat is nu wel gelijk vandaag al gedaan maar tot de uitslag Quarantaine voor Ingrid. Dus we hebben weer een volksverhuizing achter de rug. Het kan geen Corona zijn want het gaat weer om iemand zonder contacten maar die idiote artsen komen niet eens voor er is getest maar dan wel gelijk alle maatregelen dus Quarantaine. Ingrid is een sleutelfiguur dus die moet blijven werken maar mag wel naar huis maar daar in Quarantaine. Jannick gaat dit keer in de kelder slapen maar komt boven eten wassen douchen enz. We hebben Theresa en Sabrina nu in de huiskamer ingekwartierd dan kunnen wij normaal slapen en we kunnen de keuken en de badkamer gebruiken. Wij kunnen ook tv kijken in de slaapkamer en volgens Jannick als we de Amazonstick op de andere tv zetten ook Netflix, Amazon en Disney kijken.Maar ik denk dat ik dat maar gewoon laat als ze slapen kunnen we toch wel wat kijken deden we in de slaapkamer ook. Ingrid zal best heel erg balen want ze zouden maandag naar Oberwölz gaan naar haar moeder want de Sölkpass is nu nog open. Ik ben al blij dat de kinderen nog vrij zijn. Theresa weer over de rooie want ze kan niet naar Mama. Sabrina vindt alles een grote grap en ligt te rollebollen op het matras. Ze is nu een kleine doerak want ze pest al de hele dag Theresa. Staat Theresa op van haar krukje om iet ste pakken dan gaat Sabrina er snel op zitten. ligt Theresa op haar matras met haar Tablett gaat Sabrina haar trappen of op haar hoofd slaan. Dus al een paar keer haar ernstig toegesproken.
Erna dat zou geweldig zijn als jullie in januari kunnen komen. Op dit moment hebben we maar 4 plaatsen waar Corona op geel staat en dat is Wenen, Linz,Graz en Kufstein dus ook niets in de buurt. Het is 4 kleuren groen is veilig, geel is corona mogelijk, oranje groot gevaar op corona en rood de hoogste alarm code dan gaat alles op slot.
Jannick was vrijdag gebeld door het Rk en is op zijn motor samen met nog iemand op een motor met escorte van 2 motor agenten naar Liezen gegaan naar het testcentrum. Dan moet er dus getest worden en dit keer was Jannick de Supervisor. Hij mag er niets over vertellen ze hebben allemaal een verdrag moeten ondertekenen. Hij werkt vol ingepakt beschermende kleding, masker visier handschoenen enz.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

als erna gaat in januari willen wij ook hoor dan moeten we maar iets bespreken of zo.

elsmolenaar 2020-09-05 18:02:55

Huis huren in januari misschien voordeliger of appartement 😀

Erna 2020-09-05 18:30:50

Hoop dat het weer niks is voor jullie. (Vervelend is het wel!)

Annemarieke 2020-09-08 07:35:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.