Lentedag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg op want ik wilde om half 8 bij de huisarts zijn. We moesten de ramen krabben van de auto en het was koud maar de zon was er al. Vrij snel werd het gelukkig warmer en een prachtige dag. Eerst bloedprikken dat duurt een week voor ik de uitslag heb. Dan wachten op de huisarts en dan nog naar de apotheek. Helaas hadden ze niet alles dus eind van de middag nog een keer.
Thuis snel aan de koffie en wat te eten want nuchter is ook niet alles en ondertussen tegen 10 uur. Ingrid kwam ook een bakkie doen- Planten weer buiten gezet want met die vorst kan ik ze nog niet buiten laten.
Missageten gemaakt en samen met Jan gegeten. We hadden tegen Theresa gezegd dat we in de middag de trampoline gingen opstellen dus we hoorden steeds van buiten Oma Opa zijn jullie al klaar???
Dan naar beneden en alles naar de tuin gesleept (dan helpt Theresa flink mee) We zijn samen meer dan 2 uur bezig geweest en op het eind kwam Ingrid ook helpen. We waren klaar toen Belana kwam spelen en hebben we met Sandra de moeder van Belana bij Ingrid op het terras koffie gdronken. De kinderen spelen en Sabrina was aan het hupsen op haar kontje in de trampoline. Dan ben ik met Jan naar de apotheek gewandeld en de medicijnen waren er gelukkig. Weer terug gelopen en nu effe op de bank. Er is wel wind komen opzetten en dan is het fris maar uit de wind echt warm.
Dan zag ik dat ik fotos van Angela gekregen had. De familie Groen is aan Berts kant uitgebreid met een meisje, Tara Thawee dochter van Berts jongste broer. Leuke fotos van Jula en Tobi.
In de avond de papieren in orde gemaakt voor het bezoek morgen aan de AK in Schladming . Nog steeds geen bevredigend antwoord van die verzekering die geld claimt ook al is het betaald.
Jannick kwam met Sabrina koffie drinken en mij pesten door steeds in mijn beeld te gaan staan van wat ik wilde kijken op tv. De grote zijn lastiger dan de kleintjes.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.