Kerstpoets is begonnen

Oostenrijk, Gröbming

Kerstpoets begonnen

Montag 14.Dezember
Weer een zonnige dag. Helaas gaat de zon nu al even na de middag achter de berg. Met een 14 graden gewoon veel te warm , in de nacht steeds een graad of 6 vorst.
Ik had me voorgenomen dat de Vanillekipfel gebakken moesten worden en dan is de keukensoppen aan de beurt .
Samen met Jan de Kipfelgebakken en we waren pas om 12 uur klaar. We kunnen best iets samen. Dan gegeten dat was niet veel werk want dat had ik gisteren al gemaakt. Het eerste hoekje in de keuken is schoon en de vuilnislade ook inclusief alle bakken erin gesopt. Jan heeft alles naar beneden gebracht. De was in de machine en dan nog een witte was te gaan. Alles straks in de droger en hop de kast in en weer opgeruimd. Heerlijk vind ik dat, als ik al die rekken bij Ingrid zie staan word ik närrisch. Ze mag bij mij drogen doet ze alleen als het niet anders kan zoals gisteren met al die was die Theresa had veroorzaakt inclusief dekbed.
Ze zijn vandaag niet weg gegaan en Theresa ook niet naar de Kindergarten want ze had koorts en wilde slapen. Morgen volgende poging.
Nog even de koelkast schoongemaakt voor de volgende lading komt. De post kwam en onze Steiermarkkaarten zijn gekomen. We kunnen tussen 1 april en oktober naar 130 verschillende dingen. Hebben we van Jannick gekregen, ben er helemaal blij mee. Ze hebben ze ook voor hen zelf gekocht dus we kunnen apart en met elkaar de hort op. Theresa heeft een eigen kaart en kan dus ook zowel met ons als met Mama en Papa mee. Een kerstkaart van de fam. Maaijen gekregen, er is altijd een jaar overzicht bij heel erg leuk om zo op de hoogte te blijven.
Ik ben nog steeds bezig met fotos van de afgelopen tijd te plaatsen want ik kan er per dag maar 18 kwijt. Houdt het wel gezellig.
Theresa is nu bij ons zo dat Mama even boodschappen kan doen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Nou das niet veel voor vandaag ! Lekkere echte rustdag ? 👍🏻

Anja 2015-12-14 14:24:20

Ik kreeg je mail binnen en toen was die helemaal leeg ? Vandaar dat ik zei das lekker veel ! En heerlijk rustig 😀

Anja 2015-12-14 17:09:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.