rotzooi herrie en onrust in huis

Oostenrijk, Gröbming


Mittwoch 19.August
Sombere natte en koele dag met maar 17 graden echt brrrrr als je zo lang beter gewend bent.
Vanmorgen vooral administratie gedaan, gebeld met het zorginstituut en met de deurwaarder en nog steeds niet alles rond. We hebben ondertussen 5 aanslagen binnen en het gaat zo langzamerhand om echt veel te veel geld. Maar die deurwaarder kost ons gewoon echt te veel en dat blijft onterecht. Nou wordt er van ons altijd verlangt dat we kunnen bewijzen dat we de dingen verstuurd hebben maar is dat dan ook niet andersom?? Het blijft vreemd dat we nu ineens alles achter elkaar binnen krijgen en dat we toevallig al die aanmaningen en alles hiervoor gewoon niet gekregen hebben. De postbode heeft geen idee wat er in zit en kan het ook niet lezen dus het blijft een rare situatie met hele selectieve post die wel of niet bezorgd zou worden. Ik wil dan ook de orginele verstuurde papieren maar ik krijg niets. Ik kreeg alleen per telefoon te horen het is allemaal naar het goede adres gestuurd maar ik heb er een van mij zelf waarvan ze wel een kopie gestuurd hebben en dan is het in 2011 verstuurd naar een adres waar we al 3 jaar niet meer woonden en het was een aanslag over een periode toen we er wel woonden. Het blijft een chaos en ik word er depressief van.
Vooral omdat het toch echt een probleem is om al die aanslagen tegelijkertijd en in 1 keer te betalen . En het is niet onze fout dat er dingen niet zijn betaald. Het is vooral dat als er een wijziging is het maanden duurt voor het gewijzigd is en dat de definitieve aanslagen pas veel later kwamen. Dis voorlopige van 2014 van afgelopen week is al snel maar dat is nog niet de definitieve. Kan nog alle kanten op hebben we gemerkt.

We zitten nog steeds in herrie en heel veel stof en hopen dat het eindelijk af komt. Wij hadden om een badkamerradiator gevraagd waar je handdoeken aan kan ophangen en die er nu is geleverd is een gewone radiator. Dus Jannick net gebeld en die bevestigde dat er inderdaad om een badkamerradiator was gevraagd , een gelijke als bij hen in de badkamer alleen kleiner. Dus gaat hij zo kijken of er eentje in het magazijn staat. Ik hoop het want dan kan het af gemaakt worden.

Net lekker gegeten bij Ingrid met zijn allen en Theresa is wel een echte clown die zorgt voor vermaak puur.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.