Komkommertijd

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Het werk bij Matchner was helaas maar 3 dagen toen kwam degene waar Jan voor in viel terug. Wel heeft hij vandaag werk gekregen als vaste invaller bij de Steirische Bank.
Het is bij ziekte en vakantie, er zijn appartementen bij de bank en het bankgebouw zelf.
Waarschijnlijk in mei alvast 1 week en in juni 2 of 3 weken invallen. Maar er komen appartementen bij en dan kan de vaste kracht het werk niet meer alleen. Dus dan liggen daar de kansen op meer werk. Het is moeilijk om binnen een gemeenschap binnen te komen maar al je eenmaal binnen bent gaat het makkelijker. Ze zoeken altijd binnen hun eigen
gemeenschap naar mensen. Doordat Jan bij Heimat werkte is hij binnen gekomen.

Jannick was gisteravond pas laat thuis, de EHBO is nu toch begonnen. Gelukkig niet gelijk de hele week tot laat maar wel nog vanavond en dan volgende week weer. Hij komt dan pas om half 11 ’s avonds thuis.
Hij kan als hij 18 is eventueel als Sport sanitater aan het werk. (ambulance) Hij kan omdat hij geen Oostenrijker is niet als sport soldaat of als sport polizist aan het werk. Maar dit schijnt er ook te zijn. We houden het in ons achterhoofd. Hij kan nu al bij de jeugd ehbo kan hij diploma’s halen.

Het sneeuwt vandaag weer, echt balen. Het schijnt de hele week verder zo te blijven. Sneeuwval vanaf 700 meter.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.