Leuke zondag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om half 8 wakker en eruit gegaan. Ik was nog bezig toen de familie kwam aanwandelen. Samen ontbijten en dan gingen Jannick en Meli zich aankleden en dan Theresa ook. Als verrassing gingen ze met Theresa skien/snowboarden op de Ritisberg. Theresa heeft een abo, en 1 abo van de Rettung Schladming en voor Meli een 2 1/2 uur kaart gekocht. De Abo van Schladming omdat de gereserveerde abo door Jannick van Gröbming door een ander was meegenomen. Berni had per ongeluk een dubbele reservering gemaakt. Het was vanmorgen bitter koud met min 8 maar volle zon maakte het snel warmer. Wij Sabrina aangekleed en die was Gabby aan het kijken. Die had een stokpaardje en ik zei haar die hebben wij ook. Dus gepakt en zie met 2 handen vast en dan riep ze hihaaaaaaaaa. en dan ook naar de Ritisberg, We troffen Meli gelijk en even later waren daar ook Jannick en Theresa. Want die 2 gaan overal en Meli alleen bij de sleeplift. Het was heerlijk in de zon en Sabrina genoot van het kijken al bleef ze maar vragen sabrina ook skien?. Dan kwamen ze weer naar beneden en Jannick pa kan je mij naar mijn auto brengen want die stond bij de stoellift en op de skies terug duurde te lang. Hij heeft Bereitschaft en was gebeld dat hij naar Obertauern moest. In de tussentijd waren we met Sabrina aan het spelen. Meli had haar op haar board gezet en duwde of trok haar dan over de sneeuw . Geweldig vond Sabrina dat. Dan komt er een grote vent aan en zegt tegen ons dat we daar niet mogen spelen. Ik negeer hem en hij gaat tegen mij te keer (te horen was dat het een Duitser was) Dus ik steek mijn middelvinger op. Komt hij op mij afgestormd en ik bleef staan en hem recht aan kijken en dan loopt hij scheldend weg en roept dat onze kinderen doodgevaren worden en ik steek hem nog een keer een vinger op. Meli liet zich afblaffen en ging met de kinderen op een speelberg spelen. Dan kwamen de autos en Jannick alle bagage en de rest allemaal in de auto van ons want Jannick reed naar Schladming en vandaar met zijn werkauto naar Obertauern. We komen langs de plek waar wij met Sabrina aan het spelen waren en zie??? Is die vent met zijn eigen wurm daar met haar op skietjes aan het spelen. Ik had nog wel even willen uitstappen om te vragen of het nu wel veilig was. Onderweg vroeg Meli of wij ook pizza wilden eten dus ja. Zij heeft pizzas gemaakt en dan hebben we samen met de kinderen gegeten. Het was gezellig en nog koffie drinken en dan nog een stuk later kwam Jannick thuis.
Een gezellige dag gehad
Hoe weet je dat je oud wordt? dat voelde ik mij toen ik las dat Randy en Laura met Björn naar een online opendag geneeskunde waren gegaan. Tja er komt een studerend kleinkind aan????????ß Ik ben nieuwsgierig wat het gaat worden. ??? Ik weet eigenlijk niet of Björn al in zijn laatste jaar zit.

https://youtu.be/gQ4iFawTLdA Sabrina en haar stokpaard
https://youtu.be/rnuQILgEkQE Jannick en Meli
https://youtu.be/uSLVylh2C1M Theresa skien




Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke filmpjes!!! Hoorde ik Sabrina zeggen dat ze ook wilde skiën? Heerlijk!!!

Annemarieke 2022-02-16 06:46:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.