De lente is terug

Oostenrijk, Liezen

Vanmorgen best vroeg eruit omdat ik een afspraak om 9 uur in Liezen bij Hartlauer had. Dar duurde een uurtje en mijn nieuwe stukjes zitten weer op mijn gehoorapparaat en ook opnieuw afgesteld. Dan de auto in de Arcade gezet en een beetje rondgekeken en dan naar de Hauptplatz gelopen naar de KNO arts. Gelukkig geen ellenlange wachttijd en alles was goed wel andere medicijnen voor mijn allergien gekregen. Hij kon zien dat er van alles was dus niet ingebeeld. Dan naar huis terug gegaan en het was intussen 12 geweest. Snel eten gemaakt en gegeten met Jan. Dan het laatste stukje van de kast in de keuken gedaan en nu is de hele keuken klaar. Inrid kwam vragen of Sabrina hier mocht maar ik wilde met Jan een rondje lopen en bood aan haar mee te nemen maar dat hoefde niet en ze nam haar zelf mee. Theresa was met een vriendinnetje in de tuin aan het spelen en ze gingen met zijn allen naar de speeltuin of zo. H et was heerlijk om in de zon te wandelen. Ik voelde me beter dan gisteren.
Wat een beelden van de Notre Dame die in brand stond. Jannick kwam gisteravond en zei hebben jullie het gezien? Wij wisten nog van niets en ja dat was een brand. Ik was al eens daar geweest en Jannick en Ingrid waren daar samen toen we de laatste keer in Parijs waren. Eigenlijk wie was daar nog nooit ? heel veel mensen hebben het ooit bezocht.
Maar het is niet erger dan als mensen hun huis verliezen door brand.
Bij de post een kaart van Kathi staat weer mooi op het plankje.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.