Winter is coming

Oostenrijk, Gröbming

Winter is coming.


Mittwoch 23.september
Ik was net opgestaan m 7.15 toen Jannick met Theresa kwam. Het brandweeralarm ging af en het was een brandmelding bij de Landmarkt. Jannick moest naar zijn werk en het was met grote waarschijnlijkheid toch een loos brandmelderalarm. Jan maakte het ontbijt voor Theresa Jannick kleedde haar aan en zo hadden we allemaal wat te doen . Jan en ik brachten Theresa lopend naar de Kindergarten. Jannick moest de autos uit de weg halen anders kon hij niet met de camper op weg naar zijn werk. Het miezerde een beetje maar niet zo koud als gistermorgen.
Thuisgekomen wij eerst maar eens aan de koffie en dan om de beurt gedouscht. Nu is het 10 uur en het middageten staat al klaar. Hoe was het ook alweer ? de vroege vogel vangt een worm? Jan gaat stofzuigen nu.

Im Fach Sozial -
Wissenschaften hielt
unser Professor heute ein
schwarzes Buch hoch und sagte:
„ Dieses Buch ist rot“ !!
Die ganze Klasse protestierte
einstemming und rief
„ nein“!
Der Profesor seinerseits
beharrte darauf und sagte
„ Doch, ist es“!
Und wir wiederholten:
„ das ist nicht richtig“ !
Er drehte das Buch um und
die Rückseite war rot!
Der Professor blickte in unsere
beschämter Gesichter und meinte:
„Sage Niemand jemandem, er
liege falsch, solange du die Dingen
nicht aus seiner Perspektive
gesehen hast!“

Dat was de levenswijsheid voor vandaag, een waarheid als een koe.

Met de post kwam het pakje voor Ingrid en Jannick van Diane. Ze heeft de fotos en filmpjes van de trouwerij verwerkt tot een presentatie. Moet nog even geduld hebben tot ze thuiskomen.

Theresa wilde niet slapen maar toen Papa thuis kwam zat ze tegen hem aan met de stick bekijken en viel in slaap. Dus Jannick heeft haar naar bed gebracht ook al is het pas 18 uur.

Diane de presentatie is geweldig leuk en mooi geworden en vooral ook heel compleet de dag weer gegeven. En je had de juiste kleur stick!!!!! de kleur van hun huwelijk.

Oh en de brand vanmorgen was echt!! maar schijnbaar snel geblust en nog niet al te groot. Jannick gaat vanavond naar de brandweer, hij heeft leeravond voor de grondscholing. Morgen heeft hij een vrije dag en dan vertrekt hij weer naar Wenen voor een beurs.
Er is hem binnen het bedrijf een andere baan aangeboden, moet hij over nadenken en overleggen.

Annemarieke ik weet dat we welkom zijn maar we zijn maar een weekje in Nederland en zitten aardig vol gepland met de dingen die we moeten doen.

De sneeuwgrens zou eerst op 1700m liggen toen op 1500m maar het sneeuwt nu al op 1000m.
De winter is coming!!! Wij zitten op een 800m dus het komt al erg dichtbij.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.