Dag 8

Slovenië, Catez ob Savi

Vanmorgen werden we wakker rond 5 uur omdat er gebonkt werd , Jan is er uit gegaan maar niemand. Dan er weer ingegaan en Jan sliep weer maar ik kon de slaap niet meer vatten en ben wat Nederlandse tv gaan kijken.
Jan stond ergens rondom half 9 op en de familie kwam ergens na negenen. Om half 10 met zijn allen naar het zwembad , Jan wilde niet zwemmen dus die mocht op de spullen passen. Eerst een poos binnen en dan zijn Jannick, Theresa en ikke naar de buitenbaden gegaan. Heerlijk warm met de zon en het water is heel warm. Tegen 12 gaan aankleden en Theresa wilde bij Papa en Mama eten dus Jan en ik samen gegeten. En urenlang op de veranda gelegen.
Ondertussen kwart over 3 en nog geen familie te bekennen.
Die kwamen uiteindelijk wel en Jan ging niet mee maar wij terug naar het zwembad tot 17 uur. Terug naar onze caravan en dan geld en Jan opgehaald en zijn we wat gaan drinken en ijs gaan eten .
Weer terug en dan zijn ze terug gegaan naar hun eigen home. Dan zie ik het pyamaatje van Theresa nog liggen dus zijn Jan en ik nog even naar hen gelopen. Onderweg kwamen we de dames tegen die naast ons stonden op Krk. Die zijn ook helemaal blij om hier te zijn. Het was vandaag knap warm en we hebben allemaal genoten.
https://youtu.be/9FViTioebTs
https://youtu.be/Jl3n8ZG7syA

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.