tjaaaa

Oostenrijk, Liezen

Freitag 4.November
Was koud vanmorgen met nog steeds min 3 en later werd het maar 7 graden met zon.
We besloten om in Liezen inkopen te gaan doen nog een keertje rond gekeken in de Eli en naar de Mediamarkt maar de muis die ik wilde kopen hadden ze niet en van het exemplaar die ze me wel konden bieden zat het plugje voor de pc er niet bij. Kijk wel bij een andere zaak. Dan nog even bij de Lidl inkopen gedaan en het was rondom 12 uur dus ik zeg tegen Jan kom gaan we eten bij de nieuwe Chinees in de Eli. Zegt hij nee daar houd ik niet van. Dus ik ben zoooooooooooooooooo boos. Hij heeft het altijd gegeten , we gaan nooit naar de Chinees of zo. Er was buffet dus echt veel keus er zit altijd iets bij wat je kan eten, je kon er ook wokken of a la carte eten. Ingrid en Jannick waren al daar en hadden verteld dat het erg goed was. Hij wil altijd een broodje leverkaas bij de Spar of Schnitzel eten nou vandaag niet dus naar huis. Vraagt hij onderweg ook nog aan me zullen we langs Stainach rijden?? 3x raden wat we oa daar altijd kopen? Het begint met een S en eindigd met een L. Nee dus.
Dus Jan heeft het even bij mij helemaal gedaan. Thuis gekomen kon hij zelf wat maken of brood eten maar ik heb even geen zin. Ik heb hem later gevraagd er was toch voldoende keus en ik kreeg als antwoord het blijft rijst of bami. Ok dan wil ik voorlopig geen schnitzel geen aardappelen en geen pasta eten. Want dat eten we al maanden.
Kleinzielig zal best maar ik ben ook echt heel boos.
Theresa speelt nu hier Jan is naar zijn werk en Jannick was vanmorgen snel terug van zijn cursus want de module die hij kreeg heeft hij al. Nu moet hij morgen voor de andere en volgende week vrijdag voor nog een die hij nodig heeft. Hij heeft gelijk in Liezen een nieuwe stofzuiger gekochte en een kleine handstofzuiger. Beide een Dyson. Super dingen maar wel erg duur. Gisteren rook het of hun stofzuiger in de brand stond vandaar een nieuwe.
Hij is nu thuis aan het leren met het pc deel.

Tja Ingrid en Jannick kwamen vragen of ik dan met hun mee ga eten in Liezen as zondag. Theresa houdt er niet van en Opa ook niet dus die gaan samen thuis patat met een schnitzel eten .
En mijn boosheid is wel weer gezakt .
Vanavond heb ik een kaart gemaakt, de uitnodiging voor het feest van Jan volgend jaar. Dan kan iedereen er rekening mee houden. Met de eigen kinderen en kleinkinderen gaan we er een heel weekend van maken.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.